Νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες του Μίκαελ Σουμάχερ προκαλούν παγκόσμια συγκίνηση

Σουμάχερ και Φερστάπεν

i

© Netflix

Νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες του Μίκαελ Σουμάχερ προκαλούν παγκόσμια συγκίνηση

Πάνος Μαλακτάρης • 15:02 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

To «Drive to Survive», το ντοκιμαντέρ του Νέτφλιξ, αποκαλύπτει για πρώτη φορά φωτογραφίες του Μίκαελ Σουμάχερ με τον πιτσιρικά Μαξ Φερστάπεν

Μια πολύ τρυφερή στιγμή του πάλαι ποτέ υπερ-πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 και ενός από τους κορυφαίους -αν όχι του κορυφαίου- οδηγού που έχει βγάλει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, Μίκαελ Σουμάχερ, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από το «Drive to Survive». Το ντοκιμαντέρ του Νέτφλιξ το οποίο εδώ και 4 μέρες (από 24/2) «στριμάρει» τον 5ο του κύκλο, έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των απανταχού φίλων της Φόρμουλα 1

Είναι επίσης αδιαμφισβήτητο ο γεγονός ότι ο Γερμανός εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα αγαπητός και να έχει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο, σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που υπέστη και το οποίο τον έχει έκτοτε αφήσει σε μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους οικείους του.  

Στις φωτογραφίες που είδαμε μέσα από το ντοκιμαντέρ λοιπόν και τις οποίες βλέπουμε για πρώτη φορά, απαθανατίζεται ο Σούμι σε 2 φωτογραφικά ενσταντανέ με τον Μαξ Φερστάπεν. Στη μία είναι στην αγκαλιά του Σουμάχερ όντας σε βρεφική ηλικία, μαζί με την κόρη του Γερμανού, ενώ στην 2η είναι λίγο πιο μεγάλος σε ηλικία, περίπου 3 ετών, και χαμογελαστός μοιάζει σαν κάτι να προσπαθεί να πει στον Γερμανό πιλότο. 

Αυτό δε που μαθαίνουμε μέσα από το ντοκιμαντέρ, είναι οι ιδιαίτερα στενές σχέσεις που διατηρούσαν οι 2 οικογένειες, με τον ίδιο τον Ολλανδό να δηλώνει σχετικά ότι παλιά έκαναν μέχρι και διακοπές μαζί οι οικογένειές τους, αναφέροντας παράλληλα πως «τις αναμνήσεις εκείνες θα τις έχω για πάντα μαζί μου». Σίγουρα όμορφες στιγμές ανάμεσα σε έναν πρώην και έναν νυν πρωταθλητή στο τοπ επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.