Η ικανοποίηση του Λεκλέρ με την SF-24 και τα χαμόγελα των ανθρώπων της Ferrari

Σαρλ Λεκλέρ

i

©Photo by Clay Cross ATPImages/Getty Images

Η ικανοποίηση του Λεκλέρ με την SF-24 και τα χαμόγελα των ανθρώπων της Ferrari

Ο Σαρλ Λεκλέρ ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της SF-24 στις ελεύθερες δοκιμές του γκραν πρι της Αυστραλίας.

Μετά από εντυπωσιακό ρυθμό την ημέρα έναρξης των ελεύθερων δοκιμών για το γκραν πρι της Αυστραλίας, ο Σαρλ Λεκλέρ αισθάνεται ότι η Ferrari είναι σε αρκετά καλή κατάσταση με την απόδοση της SF-24.

Και ενώ δεν έχει αυταπάτες ότι η Red Bull εξακολουθεί να έχει πλεονέκτημα στο μπροστινό μέρος του grid, ο Μονεγάσκος πιστεύει ότι η Scuderia μπορεί να στοχεύσει σε πολύ καλύτερη εμφάνιση από ό,τι κατάφερε στα δύο πρώτα γκραν πρι της φετινής σεζόν στη Formula 1.

«Η αίσθηση που έχουμε προς το παρόν είναι καλή. Ήταν μία θετική μέρα για εμάς, από τον πρώτο γύρο στο FP1 έως το τέλος του FP2. Οπότε είναι μία καλή αρχή στο τριήμερο, πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε εκπλήξεις στις κατατακτήριες δοκιμές. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε ορισμένους τομείς, όπως στο ρυθμό αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Λεκλέρ.

Και συνέχισε: «Είμαστε γρήγοροι, το απολαμβάνουμε, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις κατατακτήριες για να δούμε πόσο γρήγοροι. Βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο προηγούμενους αγώνες, όσον αφορά τις ελπίδες μας για να πάρουμε την πολ ποζίσιον.

H Red Bull Racing δεν πίεζε όμως στις ελεύθερες δοκιμές, οπότε πρέπει να περιμένουμε όσον αφορά τις πραγματικές της δυνατότητες. Πιστεύω ότι έχουν ακόμα το προβάδισμα, ίσως όμως μας παρουσιάζεται η καλύτερη ευκαιρία από την αρχή της σεζόν», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σιρκουί της Μελβούρνης, λέγοντας: «Είναι μία πίστα γεμάτη προκλήσεις, όπως τα υψηλά κερμπ και ο δυνατός άνεμος. Επίσης αν βρεθείς εκτός της αγωνιστικής γραμμής χάνεις αρκετά σε πρόσφυση», καυέληξε.