«O Χάμιλτον και ο Ράσελ θα φύγουν από την Mercedes»

Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ

«O Χάμιλτον και ο Ράσελ θα φύγουν από την Mercedes»

Ο τεχνικός της Formula 1, Τζόνι Χέρμπερτ πιστεύει ότι ο Λιούις Χάμιλτον και ο Τζορτζ Ράσελ θα έχαναν την υπομονή τους με την Mercedes, με αποτέλεσμα να φύγουν από την γερμανική ομάδα.

Με τη Mercedes να είναι για άλλη μια φορά πολύ μακριά από τον αγωνιστικό ρυθμό της Red Bull, ο τεχνικός της F1 Τζόνι Χέρμπερτ πιστεύει ότι ο Λιούις Χάμιλτον και o Τζορτζ Ράσελ πως θα έχαναν την υπομονή τους με την γερμανική ομάδα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Mercedes δεν μπορεί να ακολουθήσει τη Red Bull και τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν. Η απόφαση της γερμανικής ομάδας να παραμείνει στον περσινό λανθασμένο σχεδιασμό του μονοθεσίου απέτυχε και στην αρχή της τρέχουσας σεζόν, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο στρατόπεδο της Mercedes.  

«Δεν μπορώ να το δω αυτό βραχυπρόθεσμα εκτός φυσικά και αν ο Λιούις φύγει. Όμως, όπως έχουν τα πράγματα, έχουν καλή ενδεκάδα και καλό ανταγωνισμό με τον Τζορτζ. Έχει διευθετηθεί και είναι περισσότερο το αντίστροφο. Πόσο καιρό πριν οι οδηγοί βαρεθούν με την έλλειψη προόδου του αυτοκινήτου;», ανέφερε ο Τζόνι Χέρμπερτ. 

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ μίλησε μετά την ολοκλήρωση του γκραν πρι της Μεγάλης Βρετανίας για το γεγονός ότι η ομάδα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς. 

«Νομίζω ότι πολύ σύντομα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Το P2, το P3 ουσιαστικά δεν επηρεάζει εμένα και την ομάδα. Είναι να επιστρέψουμε στο να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί φέτος, επομένως πρέπει να ρίξουμε τα μάτια μας στο επόμενο έτος και θα δούμε με όλους τους αγώνες που θα ακολουθήσουν πώς μπορούμε να μάθουμε και να εξελιχθούμε και να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να το μεταφέρουμε και στο επόμενο έτος. 

Έχοντας πει αυτό, οι κανονισμοί είναι οι ίδιοι, επομένως δεν μαθαίνουμε τίποτα συνεχίζοντας με αυτό το αυτοκίνητο και τον Λιούις Χάμιλτον και τον Τζορτζ Ράσελ. Άρα υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να επιτευχθεί».