Σε μπελάδες η Stake: Αφαιρέθηκαν όλα τα λογότυπά της από την ιστοσελίδα της Sauber

Μονοθέσιο Sauber για 2024

i

©Sauber media

Σε μπελάδες η Stake: Αφαιρέθηκαν όλα τα λογότυπά της από την ιστοσελίδα της Sauber

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:38 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 08.02.2024

Όλα τα λογότυπα της Stake αφαιρέθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα της Sauber, λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίασή της εν όψει του 2024 στη Formula 1.

Έχοντας τρέξει με το όνομα της Alfa Romeo μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν, η Sauber θα εισέλθει στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2024 ως Stake F1. 

Μόλις τη Δευτέρα (5/2) η ελβετική ομάδα αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο για την επερχόμενη σεζόν της F1, το οποίο θα οδηγήσουν οι Βάλτερι Μπότας και Γκουάνγιου Ζου και διαθέτει το σήμα Stake στο εντυπωσιακό μαύρο και πράσινο χρώμα του. 

Το επίσημο όνομα της ομάδας είναι Stake F1 Team Kick Sauber, αλλά λόγω της φύσης των κανόνων διαφήμισης τυχερών παιχνιδιών σε ορισμένες χώρες, η ομάδα θα αγωνιστεί με το όνομα Kick F1 σε πολλούς αγώνες. 

Ωστόσο, η φύση της διαφήμισης έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των ελβετικών αρχών, οι οποίες έχουν ξεκινήσει έρευνα για τη νομική συμμόρφωση του χορηγού με την εθνική νομοθεσία. Πάντως στην ιστοσελίδα της η Sauber αφαίρεσε όλα τα λογότυπα της Stake

Στο περιθώριο της παρουσίασης της C44, o επικεφαλής της ομάδας, Αλεσάντρο Αλούνι Μπράβι, είχε δηλώσει: «Πάντα συμμορφωνόμαστε με τους νόμους, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας. Φυσικά έχουμε λάβει μέτρα για να τους τηρήσουμε».

Tags: