Στην πίστα για πρώτη φορά η νέα Ferrari - Οι πρώτες εικόνες από την Red Bull RB20 (vid)

Νέο μονοθέσιο Ferrari για 2024

i

©Scuderia Ferrari

Στην πίστα για πρώτη φορά η νέα Ferrari - Οι πρώτες εικόνες από την Red Bull RB20 (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:00 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 13.02.2024

Η νέα Ferrari SF-24 έκανε τα πρώτα της χιλιόμετρα στη πίστα του Φιοράνο, ενώ νωρίτερα η Red Bull είχε κάνει το ίδιο με τη νέα της RB20 στο Σίλβερστοουν.

Μετά την παρουσίαση του μονοθέσιου της Ferrari, η SF-24 έκανε το πρώτο της shakedown στην πίστα του Φιοράνο, η οποία είναι ιδιοκτησία της ιταλικής ομάδας. 

Το μονοθέσιο έκανε το ντεμπούτο του με τον Κάρλος Σάινθ πίσω από το τιμόνι, καθώς ο Ισπανός μπαίνει στην τελευταία του σεζόν με την ιταλική ομάδα πριν από την άφιξη του Λιούις Χάμιλτον την επόμενη χρονιά. 

Νωρίτερα, η νέα RB20 της Red Bull εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πίστα κατά τη διάρκεια ενός shakedown στο Σίλβερστοουν της Βρετανίας. 

Ωστόσο από τις κερκίδες της αγγλικής πίστας τραβήχτηκαν τα πρώτα μακρινά βίντεο και οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες που δείχνουν το νέο μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας. Ο Μαξ Φερστάπεν κατέγραψε τα πρώτα χιλιόμετρα με το μονοθέσιο των πρωταθλητών. 

Η ομάδα που εδρεύει στο Μίλτον Κέινς θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο την Πέμπτη (15/2) με την ελπίδα να εξασφαλίσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατασκευαστών.