Η φωτογραφία που «φουντώνει» τις φήμες για Αλόνσο και Mercedes (pic)

Φερνάντο Αλόνσο

i

©Aston Martin

Η φωτογραφία που «φουντώνει» τις φήμες για Αλόνσο και Mercedes (pic)

Γιάννης Λιβανός 12:58 - 13.02.2024

Μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram έριξε λάδι στη φωτιά. Και όπως λέει και η περίφημη γαλλική παροιμία, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά...

Ο Φερνάντο Αλόνσο στη Mercedes; Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στον μαγικό κόσμο της Formula1. Λέτε η γερμανική ομάδα να απαντήσει με «βόμβα» στη «βόμβα» της μετακίνησης του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari;

Μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram δίνει εκ νέου «τροφή» στα σενάρια. Σε αυτήν τη φωτογραφία λοιπόν απεικονίζεται ο διευθυντής της Mercedes F1, Τότο Βολφ σε συνάντηση με τον Φλάβιο Μπριατόρε, που εξακολουθεί να εκπροσωπεί τον Φερνάντο Αλόνσο. Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο Μπριατόρε στον λογαριασμό του στο γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία αυτή μπορεί να κρύβει πίσω της πολλά νοήματα και σκοπιμότητες. Αν λάβει κανείς υπόψη και τον τρόπο που δουλεύει η δημιουργία εντυπώσεων στη Formula 1, μπορεί εύκολα να βγει το συμπέρασμα ότι αυτή η φωτογραφία ίσως να εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς του Ιταλού και του Αυστριακού. 

Ωστόσο μπορεί στο υπόβαθρο της φωτογραφίας και της εν λόγω συνάντησης ανάμεσα σε Μπριατόρε και Βολφ να «κρύβεται» το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αλόνσο στη Mercedes το 2025, για τη θέση του Λιούις Χάμιλτον που θα αποχωρήσει για τη Ferrari στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ισπανός είναι ανάμεσα στους οδηγούς που έχουν ακουστεί για τη θέση του πιλότου της Mercedes, όμως ο ίδιος είπε ότι πρώτη προτεραιότητά του για το μέλλον, αν τελικά αποφασίσει να συνεχίσει στη Formula 1 και μετά το 2024, είναι η Aston Martin.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό στιγμιότυπο: