Formula 1: Tα social media πρόδωσαν το νέο όνομα της Scuderia AlphaTauri
i

© PrtScr

Formula 1: Tα social media πρόδωσαν το νέο όνομα της Scuderia AlphaTauri

Γιάννης Λιβανός • 11:04 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 25.01.2024

Η ιταλική ομάδα της F1 αργά χθές το βράδυ άλλαξε το όνομα του επίσημου προφίλ της στα social media.

Αν και η Red Bull τηρεί σιγή ιχθύος για την αλλαγή του ονόματος της δεύτερης ομάδας της στη Formula 1, αργά χθές το βράδυ «ήρθε» μία ανάρτηση στα social media της Scuderia AlphaTauri να επιβεβαιώσει την επικείμενη αλλαγή ταυτότητας της ομάδας.

Η Scuderia AlphaTauri διατήρησε το όνομά της στην επίσημη λίστα συμμετοχών, εντούτοις είχε το χρονικό περιθώριο να κάνει αλλαγή όποτε ήθελε πριν την έναρξη της νέας σεζόν, στο Grand Prix του Μπαχρέιν που διεξάγεται 29 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Τετάρτης 17/01 έγινε η αλλαγή ονόματος της Scuderia AlphaTauri σε Racing Bulls, με την Visa και την CashApp να αποτελούν τους βασικούς χορηγούς. H Red Bull διατηρεί στην κατοχή της το συγκεκριμένο domain της ομάδας που εδρεύει στην πόλη Φαέντσα της Ιταλίας.

Πλέον, η επισημοποίηση είναι θέμα ωρών, καθώς αργά χθες το βράδυ (18/01) έγινε επίσημη αλλαγή του λογαριασμού της ιταλικής ομάδας στο Instagram, σε visacashapprb.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα της F1, που θα πορευτεί και φέτος με οδηγούς τους Γιούκι Τσουνόντα και Ντάνιελ Ρικάρντο, ενώ με ανυπομονησία οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν να παρουσιαστεί και το νέο μονοθέσιο της ομάδας.