Βολφ: «Έχω καταλήξει στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Χάμιλτον, ποτέ δεν μπορείς να πάψεις να υπολογίζεις τον Φέτελ» (vid)

Τότο Βολφ

i

©Mercedes

Βολφ: «Έχω καταλήξει στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Χάμιλτον, ποτέ δεν μπορείς να πάψεις να υπολογίζεις τον Φέτελ» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:47 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 06.04.2024

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ μίλησε για τους αντικαταστάτες του Λιούις Χάμιλτον στα «ασημί βέλη» το 2025, ενώ σχολίασε σχολίασε και την πιθανότητα να βρεθεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας.

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε την μετακίνηση της χρονιάς υπογράφοντας στη Ferrari για τη σεζόν του 2025 στη Formula 1.

Ο Βρετανός πιλότος έπειτα από 12 χρόνια θα πει αντίο στη Mercedes και θα ψάξει τον 8ο τίτλο της καριέρας του στην ιταλική ομάδα.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τοποθετήθηκε σχετικά με τον αντικαταστάτη του στη γερμανική ομάδα, δηλώνοντας ότι προτιμά τον Σεμπάστιαν Φέτελ να τον διαδεχθεί.

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ μαζί με τον CEO της ομάδας και τον Τζιμ Ράτκλιφ της Ineos είναι αυτοί που θα πάρουν την τελική απόφαση για το ποιος θα αγωνιστεί στα «ασημί βέλη» το 2025 δίπλα στον Τζορτζ Ράσελ.

Στο περιθώριο του GP της Ιαπωνίας, ο Βολφ ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αν ο Φέτελ είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Χάμιλτον.

«Ποτέ δεν μπορείς να πάψεις να υπολογίζεις τον Σεμπάστιαν. Τα όσα πέτυχε στις πίστες είναι εντυπωσιακά και μερικές φορές το να κάνεις ένα διάλειμμα είναι καλό, ώστε να επαναξιολογήσεις τι είναι σημαντικό για σένα και να ξαναβρείς το κίνητρό σου.

Δεν έχουμε λάβει όμως ακόμα την απόφαση (σ.σ. για τον αντικαταστάτη του Χάμιλτον) και δεν σχεδιάζουμε να το πράξουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. H αγορά των ελεύθερων οδηγών για το 2025 είναι μεγάλη και ορισμένοι καλοί οδηγοί πρόκειται να υπογράψουν σε κάποιες άλλες ομάδες.

Θέλουμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες (σ.σ. με ελεύθερους οδηγούς) και να έχουμε επιλογές. Αυτή τη στιγμή είναι νωρίς να δεσμευτούμε με έναν οδηγό, είτε είναι νέος είτε έμπειρος», δήλωσε ο Αυστριακός.

Όταν του ζητήθηκε να πει αν έχει περιορίσει τις επιλογές του, σε 1-2-3 οδηγούς, ο Βολφ απάντησε: «Ναι, αλλά δεν μπορώ να σας πω τον αριθμό».