Σόκαρε το Μονακό ο Λεκλέρ με τη Ferrari που κυκλοφόρησε! (vid)

Σαρλ Λεκλέρ

i

©Scuderia Ferrari

Σόκαρε το Μονακό ο Λεκλέρ με τη Ferrari που κυκλοφόρησε! (vid)

Sportal newsroom 11:42 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 29.12.2023

H μοναδική 812 Competizione του Σαρλ Λεκλέρ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Μονακό.

Ο Σαρλ Λεκλέρ εθεάθη να μπαίνει στη νέα του Ferrari 812 Competizione Aperta πριν από λίγες μέρες στο Μονακό. Ο Μονεγάσκος οδηγός παρέλαβε μια tailor made 812, όπως έγινε και για τον ομόσταβλό του, Κάρλος Σάινθ νωρίτερα φέτος. 

Πρόκειται για μια υπέροχη tailor made Ferrari 812 Competizione A, η οποία και «έλαμψε» πρόσφατα μπροστά στους φακούς των φωτογράφων στο κέντρο του Μόντε Κάρλο. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι Restricted Spotter Monaco στο Youtube μπορούμε να δούμε τον Λεκλέρ να αποχωρεί από το Hotel De Paris στο κέντρο του Μόντε Κάρλο με τη Ferrari 812, δίπλα σε πολλά άλλα πανέμορφα supercars.

Το φινίρισμα ονομάζεται Bianco Ondo Marina Opaco κι είναι λευκό ματ με γαλάζια απόχρωση. Ο τρόπος που αναμειγνύονται τα δύο χρώματα και συνδυάζονται με κάθε πάνελ από ανθρακονήματα είναι εκπληκτικός.

Ο 26χρονος Μονεγάσκος οδηγός της Formula 1 επέλεξε ένα πολυάκτινο σετ μαύρων ζαντών και βέβαια, το σήμα της Scuderia είναι κίτρινο και κάνει όμορφη αντίθεση. Λίγο πιο χαμηλά διακρίνουμε τον αριθμό 16, αυτόν που φέρει και το ιταλικό μονοθέσιο με το οποίο αγωνίζεται στα Grand Prix. Έτσι ώστε να μην μπερδευτεί κανείς και δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκει το ονειρικό σούπερκαρ.

Αυτή φυσικά δεν πρόκειται για την πρώτη tailor made Ferrari που μπαίνει στο γκαράζ του Μονεγάσκου οδηγού, αφού σε αυτό υπάρχει ήδη μια ιδιαίτερη Ferrari 488 Pista, την οποία και παρέλαβε λίγο μετά την ένταξη του στην ιταλική ομάδα.