Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο Σαΐφ Μουχαμάντ μπιν Σαλίμ, γιος του προέδρου της FIA

Μπεν Σουλαγιέμ

i

Screenshot via Facebook

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο Σαΐφ Μουχαμάντ μπιν Σαλίμ, γιος του προέδρου της FIA

Πάνος Μαλακτάρης • 13:32 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο ισχυρός άνδρας της FIA, Μπεν Σουλαγιέμ, θρηνεί τον άδικο χαμό του γιου του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, είδηση που επιβεβαιώθηκε δυστυχώς νωρίτερα σήμερα

Η σημερινή (9/3) μέρα ξημέρωσε με μια αβάσταχτη είδηση για την οικογένεια του Μπεν Σουλαγιέμ, προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA). Ο 29χρονος γιος του, Σαΐφ Μουχαμάντ μπιν Σαλίμ, ανασύρθηκε νεκρός από το όχημά του μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. 

Το ατύχημα σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από αραβικά μέσα ενημέρωσης έγινε την Τρίτη (7/3) με το νεαρό να μη καταφέρνει τελικά να κρατηθεί στη ζωή εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων που είχε υποστεί. Σημειώνεται μάλιστα πως έχει υπάρξει οδηγός αγώνων και ο ίδιος, συγκεκριμένα στη Formula 4. Εκεί είχε αγωνιστεί το 2016 και το 2017, συμμετέχοντας σε 8 αγώνες. Η καλύτερη επίδοσή του ήταν η 7η θέση που κατέκτησε σε έναν εξ' αυτών, ωστόσο η μοίρα αποφάσισε να παίξει το δικό της παιχνίδι. 

Έτσι ο 29χρονος χάθηκε κάνοντας ουσιαστικά κάτι που αγαπούσε ιδιαίτερα, να βρίσκεται δηλαδή πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου, κάτι που έμελλε να αποβεί μοιραίο. Ο τραγικός πατέρας του, Μπεν Σουλαγιέμ, θυμίζεται ότι πρόσφατα είχε ορίσει τον συμπατριώτη μας Νικόλα Τομπάζη ως «μπροστάρη» για θέματα άμεσης επαφής με τις ομάδες της Formula 1. Από εμάς, τίποτα άλλο παρά ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.