Πρώην οδηγός F1: «Αυτός κατέστρεψε την καριέρα του Μικ Σουμάχερ»

Μικ Σουμάχερ

i

©Mercedes-AMG Petronas

Πρώην οδηγός F1: «Αυτός κατέστρεψε την καριέρα του Μικ Σουμάχερ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:00 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 18.08.2023

Ο Μαρκ Σούρερ υπέδειξε τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο για την απουσία του πρώην οδηγού της Haas, Μικ Σουμάχερ από το φετινό grid της Formula 1.

Ο Μικ Σουμάχερ είναι εφεδρικός οδηγός της Mercedes από τον Δεκέμβριο, αφού πέρασε δύο σεζόν αγωνιζόμενος για τη Haas. Ωστόσο, η αμερικανική ομάδα επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του 23χρονου Γερμανού, και τον αντικατέστησε με τον 35χρονο συμπατριώτη του, Νίκο Χούλκενμπεργκ

Μάλιστα ο πρώην Ελβετός οδηγός της Formula 1, Μαρκ Σούρερ μιλώντας στο Formel1.de υπέδειξε τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο για την απουσία του πρώην οδηγού της Haas και νυν εφεδρικού της Mercedes, Μικ Σουμάχερ, από το grid του 2023. 

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην οδηγός της F1: 

«Ο Κέβιν Μάγκνουσεν κατέστρεψε την καριέρα του Μικ Σουμάχερ στη Φόρμουλα 1 και τώρα ο Νίκο Χούλκενμπεργκ καταστρέφει αυτή του Μάγκνουσεν. Βιώνει το ίδιο πράγμα με τον Μικ. Είναι πραγματικά απίστευτο. 

Από τον Μάγκνουσεν περίμενα να βρίσκεται στο επίπεδο του Χούλκενμπεργκ. Το κάνει στον αγώνα, αλλά όχι στις κατατακτήριες. Είναι προφανές ότι ο Χούλκενμπεργκ είναι απλά ένα φυσικό ταλέντο. Ο Κέβιν είναι καλός οδηγός, χωρίς αμφιβολία. Αλλά του λείπει αυτό το κάτι παραπάνω και δεν μπορώ να πω ότι οφείλεται σε έλλειψη κινήτρων», τόνισε ο πρώην Ελβετός οδηγός της Formula 1.