Ράσελ: «Χαίρομαι που είμαι στην τρίτη θέση, θα παλέψω με Νόρις και Άλμπον»

Τζορτζ Ράσελ

i

©Photo by Arthur Thill ATPImages/Getty Images

Ράσελ: «Χαίρομαι που είμαι στην τρίτη θέση, θα παλέψω με Νόρις και Άλμπον»

Ο Τζορτζ Ράσελ ήταν χαρούμενος με την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές της Ολλανδίας, καθώς κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τέσσερις μήνες.

Ο Τζορτζ Ράσελ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τέσσερις μήνες. Συγκεκριμένα ο Βρετανός τερμάτισε στην τρίτη θέση των κατατακτήριων δοκιμών της Ολλανδίας. Ο πιλότος της Mercedes μπορεί να μην απείλησε τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος ήταν και ο poleman, αλλά σημείωσε σημαντική πρόοδο.   

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, o Ράσελ μίλησε για την επίδοσή του, λέγοντας: «Ήταν φοβερές κατατακτήριες δοκιμές σήμερα. Χαίρομαι που είμαι εδώ στην τρίτη θέση. Οι κατατακτήριες δοκιμές στην αρχή της σεζόν ήταν το δυνατό μου σημείο αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα δυσκολευόμουν αρκετά. Εφάρμοσα όμως νέες ιδέες και είμαι σε πολύ καλή θέση για τον αυριανό αγώνα». 

Επίσης ο Βρετανός αναφέρθηκε στον τελευταίο του γύρο στο Q3: «Ο τελευταίος μου γύρος ήταν πολύ καλός. Σε αυτές τις μεταβαλλόμενες συνθήκες τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να φέρουμε άμεσα σε καλή θερμοκρασία τα ελαστικά μας. Ξέρουμε όμως πως οι αδυναμία μας τα Σάββατο είναι η δύναμή μας τις Κυριακές. Θα είναι συναρπαστικός αγώνας, είμαι βέβαια σίγουρος πως ο Φερστάπεν θα κάνει βόλτα μπροστά και θα χαιρετά το κοινό. Ελπίζω να παλέψουμε με τον Λάντο Νόρις και τον Άλεξ Άλμπον στον αγώνα αύριο».