Σε άλλο επίπεδο η φιλία Χάμιλτον – Σακίρα: Ταξίδι με γιοτ στο Μαϊάμι

Σε άλλο επίπεδο η φιλία Χάμιλτον – Σακίρα: Ταξίδι με γιοτ στο Μαϊάμι

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:29 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 11.05.2023

Ο Λιούις Χάμιλτον και η Σακίρα μετά το δείπνο που είχαν σε ένα εστιατόριο, πλέον οι κάμερες τους έπιασαν να είναι μαζί σε ένα γιοτ.

Η Σακίρα έχει ήδη εγκατασταθεί πλήρως στο Μαϊάμι, καθώς εκεί ζει με τα δύο της παιδιά. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει αφήσει τη ζωή της πίσω στη Βαρκελώνη μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. Η 46χρονη είχε παραβρεθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο γκραν πρι της Formula 1 του Μαϊάμι.

Η τραγουδίστρια είχε φωτογραφηθεί στα paddock της πίστας με γνωστή προσωπικότητα όπως ο Τομ Κρουζ. Αλλά αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη απήχηση ήταν οι εικόνες στις οποίες εθεάθη η Σακίρα να δειπνεί με τον Λιούις Χάμιλτον και την ομάδα του Mercedes στο αποκλειστικό εστιατόριο Cipriani. Εκεί οι θαμώνες μπόρεσαν να απαθανατίσουν τη στιγμή. Και για αυτόν τον λόγο, αρχίζουν οι συζητήσεις για το πώς θα μπορούσαν να έχουν κάτι περισσότερο από μια φιλία. 

Αλλά δεν μένουν όλα σε εκείνη τη συνάντηση και οι φήμες αυξάνονται επειδή νέες φωτογραφίες και των δύο έχουν βγει σε διαφορετικό σκηνικό από το εστιατόριο. Η Daily Mail και η Sun, βρετανικές πύλες, ήταν αυτές που δημοσίευσαν τις εικόνες του Βρετανού οδηγού και της Σακίρα σε ένα γιοτ με περισσότερους φίλους.

Στα στιγμιότυπα διακρίνεται η Κολομβιανή πολύ χαμογελαστή και με πολύ διαφορετική χειρονομία από αυτή που έδειξε στις τελευταίες της εμφανίσεις στην Ισπανία. Αν με τα βίντεο των δύο στο εστιατόριο είχαν ήδη τροφοδοτηθεί οι φήμες, τώρα με αυτό το νέο γραφικό ντοκουμέντο μεταξύ του πιλότου και της Σακίρα, τα μέσα δεν σταματούν να μιλούν για πιθανή σχέση. 

Προς το παρόν η Σακίρα επικεντρώνεται στη μουσική της, να θυμίσουμε ότι έχει ανακηρυχθεί «Γυναίκα της Χρονιάς» πριν από λίγες μέρες και κατά την παραλαβή του βραβείου έδωσε μια ομιλία: «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή της κάθε γυναίκα στην οποία δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον για να αγαπήσει ή να αποδεχτεί τον εαυτό σου όπως είσαι […] Δεν έχει τόση σημασία αν κάποιος είναι πιστός σε σένα ή όχι, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι αν συνεχίσεις να είσαι πιστός στον εαυτό σου», είπε. Επίσης, το πρωί της Παρασκευής (12/5) κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι, «Acrostico».