Ο Φέτελ χαίρεται για την επιτυχία της Aston Martin και για τον Αλόνσο

Σεμπάστιαν Φέτελ

i

©Photo by Mario Renzi - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Ο Φέτελ χαίρεται για την επιτυχία της Aston Martin και για τον Αλόνσο

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:52 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:50 - 10.04.2023

O Σεμπάστιαν Φέτελ μιλάει για τον αντικαταστάτη του στην Aston Martin, Φερνάντο Αλόνσο, αλλά επίσης αναφέρεται και για τη ζωή του μετά τη Formula 1.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι χαρούμενος που βλέπει τον Φερνάντο Αλόνσο να πετυχαίνει στην πρώην ομάδα του, την Aston Martin και ενώ δεν μετανιώνει για την αποχώρησή του από τη Formula 1, δεν απέκλεισε μια επιστροφή. 

Ήταν πριν από το γκραν πρι της Ουγγαρίας του 2022 που ο Φέτελ «έριξε» την ανακοίνωση-βόμβα ότι θα αποσυρθεί από τη F1 στο τέλος εκείνης της σεζόν, κάνοντας τη δεύτερη χρονιά του με την Aston Martin.

Τότε η Aston Martin ήταν μια ομάδα που πάλευε στη μέση της βαθμολογίας, αν και έδειχνε σημάδια καλύτερων ημερών στα τελευταία στάδια του 2022, αφού ο Γερμανός είχε επιβεβαιώσει την αποχώρησή του. 

Όμως, φαίνεται ότι το όραμα του Λόρενς Στρολ για επιτυχία τίτλου για την ομάδα του προχωρά τώρα γρήγορα, με την Aston Martin να έχει πλέον εκτοξευθεί στις υψηλότερες θέσεις του grid στην αρχή της F1 2023, με τον αντικαταστάτη του Φέτελ, Αλόνσο, να έχει ανέβει στο βάθρο και στους τρεις αγώνες μέχρι στιγμής.

«Δεν μετανιώνω που έφυγα από τη F1 και την Aston Martin», ξεκίνησε μιλώντας σε εκδήλωση του Bio Bienen Apfel, τον οργανισμό για τον οποίο υπηρετεί ως πρεσβευτής.

«Το πρώτο πράγμα, φυσικά, είναι η χαρά, η οποία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Γνωρίζω την ομάδα πολύ καλά από τα τελευταία χρόνια και είμαι χαρούμενος που τα πάνε τόσο καλά. Ότι το 2023 θα ήταν μια καλύτερη χρονιά από την περασμένη νομίζω ότι ήταν προφανές, γιατί πέρυσι ήταν αρκετά κακή, οπότε ήταν αναμενόμενο. Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν οι άλλοι, αλλά θα ήταν καλύτερα. Αλλά ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει τώρα, το σκέφτηκα καλά και πήρα την απόφασή μου, ανεξάρτητα από το πώς θα μπορούσαν να είχαν πάει τα πράγματα φέτος».

Και σε αυτό το σημείο, αντί να αισθάνεται αδικημένος από την άνοδο της Aston Martin, ο Φέτελ είναι χαρούμενος που βλέπει τον Αλόνσο να τα πηγαίνει περίφημα στο νέο του περιβάλλον.