Όσο δεν κλείνει οριστικά το θέμα Άμραμπατ για την ΑΕΚ, όλα θα είναι... ορθάνοιχτα
i

Νορντίν Άμραμπατ/©intime

Όσο δεν κλείνει οριστικά το θέμα Άμραμπατ για την ΑΕΚ, όλα θα είναι... ορθάνοιχτα

Κώστας Τσίλης 10:57 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 19.06.2023

Από την στιγμή που δεν έχει υπάρξει (ακόμα) για τον Άμραμπατ ανάλογη ανακοίνωση μ' εκείνη του Τζαβέλλα και καθώς προέκυψε το κενό από τον τραυματισμό του Φερνάντες, όλα στην υπόθεση του Μαροκινού παραμένουν στο τραπέζι

Ο μήνας έχει ήδη φτάσει 19 και το συμβόλαιο του Νορντίν Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει σε 11 μέρες. Θεωρητικά δεν χρειάζεται ούτε καν για τυπικούς λόγους να βγάλει σχετική ανακοίνωση η «Ένωση» για το μέλλον του Μαροκινού. Αν λήξει το συμβόλαιο και η ΑΕΚ δεν το ανανεώσει, ο Άμραμπατ μπορεί να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του, απλά και όμορφα. 

Στην πράξη όμως, η Ένωση όπως και όλες οι ομάδες, συνηθίζουν να βγάζουν σχετικές ανακοινώσεις. Άλλωστε πριν από μια εβδομάδα η ΑΕΚ το έπραξε με τον Γιώργο Τζαβέλλα, το συμβόλαιο του οποίου έληγε και δεν επρόκειτο να ανανεωθεί. 

Επομένως το γεγονός πως δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο και με τον Άμραμπατ, όπως είχατε διαβάσει ήδη στο Sportal.gr πριν καν προκύψει το θέμα Φερνάντες, ίσως κάτι να σημαίνει για τις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ. Πολλώ δε μάλλον τώρα, που ο σοβαρός τραυματισμός του Ισπανού, έχει αφήσει ένα κενό ακριβώς στην θέση στην οποία αγωνιζόταν ο Μαροκινός. Ως εκ τούτου υπάρχει ένας λόγος παραπάνω, να μένει... ορθάνοιχτο το θέμα, όσο η ΑΕΚ δεν το κλείνει οριστικά. 

Προφανώς υπάρχει το δεδομένο της μέχρις τώρα στάσης του Άμραμπατ. Θυμίζω πως είχε αποχαιρετίσει τους πάντες μέσα στην ΑΕΚ αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ λίγες μέρες αργότερα, είχε δηλώσεις δημοσίως πως θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία. Βεβαίως ακριβώς τα ίδια είχε κάνει και πέρυσι τέτοια εποχή. Ακόμα και ειδική άδεια είχε πάρει τον Ιούλιο από ένα κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Αλλά μια ωραία πρωία εμφανίστηκε στο γήπεδο, φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ξεκίνησε δουλειά με τον Ματίας Αλμέιδα. 

Αποκαλύψεις από τον Άμραμπατ για τον αδερφό του. ©intime

Δεν είναι φυσικά κάθε χρόνο ίδια τα δεδομένα. Ούτε πολύ περισσότερο μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως φέτος τα πράγματα θα ξαναγίνουν έτσι. Από την άλλη μεριά, αφενός μοιάζει περίεργο το γεγονός πως μόλις 11 μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου, η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει οριστικά την υπόθεση Άμραμπατ. 

Αφετέρου προέκυψε τώρα και το θέμα με τον σοβαρό τραυματισμό και την πολύμηνη απουσία του Φερνάντες. Η ουσία είναι, πως όσο η υπόθεση Άμραμπατ δεν κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, τόσο όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά και στο τραπέζι.