Αλ Κελαϊφί: «Ο Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, θα δουλέψουμε για την ανανέωσή του»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©intime

Αλ Κελαϊφί: «Ο Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, θα δουλέψουμε για την ανανέωσή του»

Κώστας Τόπας 08:22 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 01.09.2023

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, λίγο μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, μίλησε για το μέλλον του Εμπαπέ και στο ενδεχόμενο ανανέωσης.

Με χαμόγελο υποδέχθηκε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί την κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Champions League που πραγματοποιήθηκε αυτή την Πέμπτη (31/08) στο Μονακό. 

«Είμαστε στο σωστό δρόμο, με επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Παρί αποκλειστικά στο μικρόφωνο του RMC Sport, πριν ανακριθεί για ένα από τα πολύ καυτά θέματα. στις ειδήσεις του Παρισιού, συγκεκριμένα το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Όπως εξήγησε η RMC Sport, είναι βέβαιο ότι ο Γάλλος αστέρας δεν θα φύγει από την γαλλική πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι. Ο Εμπαπέ είχε μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες λόγω της άρνησής του να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του, ενώ επιθυμούσε να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος.

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί. Έχουμε πολύ καλές συζητήσεις μαζί του, είναι ένας υπέροχος παίκτης, άνθρωπος και επαγγελματίας. Έχουμε συζητήσει με την υπόλοιπη οικογένειά του», ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων.

Όσον αφορά για ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας με τον 24χρονο επιθετικό είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό», ενώ για την τελευταία μέρα των μεταγραφών ανέφερε: «Υπάρχουν περισσότερες από 24 ώρες για τη μεταγραφική περίοδο. Θα δουλέψουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι. Αν μπορούμε, γιατί όχι. Διαφορετικά, είμαστε έτοιμοι, είμαστε καλά»