Επιστροφή στις νίκες για την Αλαβές που... σκούπισε τη Γρανάδα

Αλαβές - Γρανάδα

Επιστροφή στις νίκες για την Αλαβές που... σκούπισε τη Γρανάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:53 - 24.11.2023

Ένα από τα πιο άνετα τρίποντα της σεζόν εξασφάλισε το βράδυ της Παρασκευής (24/11) η Αλαβές, η οποία επικράτησε με 3-1 της Γρανάδας, στο ματς της 14ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Αλαβές δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στη Γρανάδα, της οποίας και επικράτησε με 3-1 στο ματς της 14ης αγωνιστικής της La Liga. Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ, η γηπεδούχος επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα (2-1).

Το ξεκίνημα ιδανικό για τους παίκτες του Λουίς Γκαρσία, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό. Αυτό προέκυψε από τα πόδια του Τορέντ, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Ακολούθησε το 2-0 από τον Ρεμπάκ, ο οποίος με μία εξαιρετική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλαβές δεν «έσβησε» αμέσως και με γκολ από νωρίς, σφράγισε την εύκολή της νίκη. Στο 55ο λεπτό ο Ομοροντιόν παρά την πίεση εκμεταλλεύτηκε μία σέντρα και έστειλε την μπάλα στην εστία. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ουζούνι (86'), ο οποίος ευστόχησε από τα 11 μέτρα

Ένα σκορ που έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο στη γηπεδούχο και έβαλε σε νέους μπελάδες τη Γρανάδα, η οποία παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA: 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: