Άμραμπατ: «Βλέπεις φόβο στο παιχνίδι του Άγιαξ, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε»

Νορντίν Άμραμπατ

i

©Intime

Άμραμπατ: «Βλέπεις φόβο στο παιχνίδι του Άγιαξ, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε»

Sportal newsroom 12:15 - 05.10.2023

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και για την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αίαντα.

Ο Νορντίν Άμραμπατ έπαιξε στην ομάδα νέων του Άγιαξ από το 1999 έως το 2002. Μετά από μια υπέροχη καριέρα, ο 36χρονος πλέον μεσοεπιθετικός φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Οπως τονίζει το espn.nl μερικές φορές συζητά με τους Έλληνες τη γνώμη τους για τον Άιαντα.

 «Ο Άγιαξ παραμένει Άγιαξ για τους Έλληνες. Παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος. Όλοι ανυπομονούμε να παίξουμε εναντίον τους». Ο ίδιος ο Αμραμπάτ βλέπει ευκαιρίες παρά το status που απολαμβάνει ο Άγιαξ στην Ελλάδα. «Τους κοίταξα και είδα ότι τους λείπει λίγη αυτοπεποίθηση. Δεν παίζουν όπως συνήθως. Παίζουν πολύ τη μακριά μπάλα και βλέπεις φόβο στο παιχνίδι τους. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ολλανδικό Μέσο ο Άμραμπατ.

Οσο για τον Ματίας Αλμέιδα, ο Μαροκινός τόνισε: «Είναι απλά ένας πολύ καλός προπονητής. Είναι άνθρωπος του κόσμου. Αυτό ακούγεται τρελό στο ποδόσφαιρο, αλλά έχει πραγματικά τα συμφέροντα όλων κατά βάθος. Είναι ειλικρινής και πολύ προσγειωμένος. Δεν προσποιείται ότι είναι υπεύθυνος για όλα οι επιτυχίες εδώ. Είναι πολύ δυνατός στην τακτική και δημιουργεί μια καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Στην πραγματικότητα έχει πάει τον σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο».

Για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ: «Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι ένα θέαμα. Θα είναι εγγυημένο ότι θα είναι ένα θέαμα μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά, με ρίσκο στο παιχνίδι, με συνδυασμό. Ξέρω θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, αλλά το απολαμβάνω αυτό».