Αναστόπουλος: Απέφυγε «on air» μπουκάλι και συνέχισε απτόητος τις δηλώσεις (vids)
i

Νίκος Αναστόπουλος/ ©Intime

Αναστόπουλος: Απέφυγε «on air» μπουκάλι και συνέχισε απτόητος τις δηλώσεις (vids)

O Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μετά τη νίκη της Καλαμάτας με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης δέχθηκε μπουκάλι. Ο Έλληνας τεχνικός το απέφυγε και συνέχισε ατάραχος τα όσα έλεγε.

Η Καλαμάτα πήρε σπουδαίο «διπλό» και ο Νίκος Αναστόπουλος το έζησε με πάθος. Η «Μαύρη Θύελλα» επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2 και μετά το τέλος του αγώνα έλαβε χώρα ένα πολύ άσχημο περιστατικό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος την ώρα που πήγε να κάνει τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το φινάλε της αναμέτρησης δέχθηκε ένα μπουκάλι με νερό. Ο Έλληνας τεχνικός το απέφυγε και συνέχισε κανονικά τα όσα ήθελα να πει. 

«Καθάρισε» με Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

«Καθάρισε» με Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 στην Καλαμάτα επί της τοπικής ομάδας χάρη στα γκολ των Ολιβέιρα και Μπράντον. Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού ο «Δικέφαλος» και η ρεβάνς της Τούμπας μοιάζει είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 27’ με γκολ του Ρόβα, μετά από λάθος του Φατιόν και στο 57’ ο Λουπάνο διπλασίασε τα τέρματα της «Μαύρης Θύελλας». Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς. Πρώτη είναι η Κηφισιά με 18 και δεύτερος ο Απόλλωνας Σμύρνης με 16.

Να πούμε επίσης ότι ο Νίκος Αναστόπουλος δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 23ο λεπτό από τον διαιτητή της αναμέτρησης όταν έκανε κοντρόλ εντός αγωνιστικού χώρου.