Το αδιανόητο ρεκόρ του πάει να «σπάσει» ο Γκριεζμάν με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Αντουάν Γκριεζμάν

i

©printscreen

Το αδιανόητο ρεκόρ του πάει να «σπάσει» ο Γκριεζμάν με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:05 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 14.12.2023

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σημείωσε το 5ο του γκολ στο φετινό Champions League και προηγείται στον σχετική λίστα μαζί με τους Έρλινγκ Χάαλαντ, Ράσμους Χόϊλουντ και Άλβαρο Μοράτα, ενώ πλησιάζει σε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς απέχει μόλις δύο γκολ, από το να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο.

Καθάρισε τη Λάτσιο και εξασφάλισε την πρωτιά η Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι μπορεί να μην χρειάστηκε να πατήσουν το γκάζι, αλλά δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να νικήσουν με 2-0 την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι και να φύγουν για τους «16»… πρώτοι και καλύτεροι. 

Την ίδια ώρα, οι «λατσιάλι» που είχαν εξασφαλισμένοι την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, πέρασαν ως δεύτεροι από τον όμιλο και θα έχουν ιδιαίτερα δύσκολο έργο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό για τους Μαδριλένους κόντρα στη Λάτσιο, ενώ είχε και σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ομάδας του. 

Κάπως έτσι ο Γκριεζμάν σημείωσε το 5ο του γκολ στο φετινό Champions League και προηγείται στον σχετική λίστα μαζί με τους Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Ράσμους Χόϊλουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), ενώ πλησιάζει σε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς απέχει μόλις δύο γκολ, από το να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο

Μέχρι σήμερα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει 171 τέρματα με την ισπανική ομάδα, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο «θρύλος» των Μαδριλένων, Λουϊς Αραγονιές με 173 γκολ.

«Ήταν σημαντικό για εμάς να προκριθούμε στους «16». Πέρυσι (η Ατλέτικο είχε αποκλεισθεί) βλέποντας τους αγώνες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, έλεγα στον εαυτό μου ότι είχαμε το επίπεδο να είμαστε ανταγωνιστικοί σ' αυτήν την φάση της διοργάνωσης και ήμουν έξαλλος», δήλωσε ο Γκριεζμάν μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. 

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!