Απίστευτο! Η Ουρουγουάη τελείωσε το ματς κόντρα στην Πορτογαλία χωρίς αρχηγό (vid)
i

Έντισον Καβάνι / © twitter

Απίστευτο! Η Ουρουγουάη τελείωσε το ματς κόντρα στην Πορτογαλία χωρίς αρχηγό (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:30 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 30.11.2022

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά κάτι τέτοιο ειδικά σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ουρουγουάη βέβαια θέλησε να κάνει τη... διαφορά και έπαιζε για περίπου 20 λεπτά χωρίς αρχηγό.

Η Ουρουγουάη μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Νότια Κορέα ήξερε πως από το ματς με την Πορτογαλία θα πρέπει κάτι να πάρουν. Η «σελέστε» τελικά ηττήθηκε με τον Μπρούνο Φερνάντες να την... σκοτώνει δύο φορές (54', 90+3'). 

Σχεδόν από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η Ουρουγουάη βρέθηκε να κυνηγά τους Πορτογάλους. Ο Ντιέγο Αλόνσο θέλησε να αλλάξει λίγο την ομάδα του. Πέρασε λοιπόν στο 62ο λεπτό τον Φακούντο Πελίστρι στη θέση του Ντιέγκο Γοδίν. Ο τελευταίος έδωσε το περιβραχιόνιο στον Έντισον Καβάνι. 

Απολαυστικός Μπρούνο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στους «16» και την Ουρουγουάη σε... τελικό επιβίωσης!
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

23:06 - 28.11.2022

Απολαυστικός Μπρούνο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στους «16» και την Ουρουγουάη σε... τελικό επιβίωσης!

Η Πορτογαλία επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Ουρουγουάης χάρη στα δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16».

Στο 73ο λεπτό ο Ουρουγουανός επιθετικός έδωσε τη θέση του στον Λουίς Σουάρες. Ο Καβάνι, όμως πηγαίνοντας προς τον πάγκο κάτι ξέχασε να δώσει! Ποιο είναι αυτό; Το περιβραχιόνιο του αρχηγού! Το πήρε μαζί του ο «Matador». Έτσι, για περίπου 20 λεπτά η Ουρουγουάη έπαιζε κόντρα στους Πορτογάλους χωρίς αρχηγό! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Χωρίς αρχηγό!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κάτι όμως που δεν έγινε αντιληπτό ούτε από τους ίδιους, ούτε από τους αντιπάλους αλλά ούτε και από τον διαιτητής της αναμέτρησης Αλιρέζα Φαγκάνι και τους βοηθούς του. Άντε να δικαιολογήσουμε τους ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης που πάλευαν να ισοφαρίσουν αλλά κανείς να μην το πάρει χαμπάρι είναι απίστευτο. Ειδικά αν αναλογιστούμε πως επρόκειτο για αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τι να κάνεις; Συμβαίνουν κι αυτά. 

Η στιγμή που βγαίνει ο Έντισον Καβάνι και παίρνει μαζί του και το περιβραχιόνιο: