Άρης: Στο τεχνικό τιμ ο Ματζιαρίδης
i

Τερζής-Ματζιαρίδης/©Intime

Άρης: Στο τεχνικό τιμ ο Ματζιαρίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 19:46 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 02.03.2023

Στο πλευρό του Τερζή, ο άλλοτε συνεργάτης του στη Βέροια Γιάννης Ματζιαρίδης που εντάσσεται στο τεχνικό τιμ ως άμεσος συνεργάτης του.

Μια νέα προσθήκη έχει το τεχνικό τιμ του Άρη. Αφορά τον Γιάννη Ματζιαρίδη που αναλαμβάνει βοηθός του Απόστολου Τερζή με τον οποίο άλλωστε συνυπήρξαν στη Βέροια και ως συμπαίκτες αλλά και ως συνεργάτες (ήταν γυμναστής του Τερζή στην τελευταία του θητεία ως υπηρεσιακός στη Βέροια). 

Γενάρης 2023… όπως 2019
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:30 - 02.03.2023

Γενάρης 2023… όπως 2019

Οι φετινές χειμερινές μεταγραφές του Άρη θυμίζουν έντονα τις πετυχημένες προσθήκες πριν από τέσσερα χρόνια που μνημονεύονται ακόμη και σήμερα.

Ο Ματζιαρίδης ήταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο πόστο του γυμναστή ενώ για ένα διάστημα, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ήταν υπηρεσιακός προπονητής στη Βέροια όταν και παραιτήθηκε. 

Παράλληλα θα εκτελεί και χρέη αναλυτή μετά την απομάκρυνση του Ζαχάριεφ, του συνεργάτη που είχε φέρει από τη Βουλγαρία ο Άλαν Πάρντιου.

Γενικότερα, στον Άρη υπάρχει μια κινητοποίηση όσο πλησιάζουμε και στα playoffs. Θυμίζουμε πως ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, που ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, έχει αναλάβει ήδη δράση και η πρώτη του κίνηση ήταν να πάει στο Ρύσιο την Τετάρτη (1/2), στην προπόνηση της ομάδας, την πρώτη εν όψει Λαμίας μετά το διήμερο ρεπό. 

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη είχε μια πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες, τον Τόλη Τερζή και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στα πλαίσια των επαφών που θα κάνει το πρώτο διάστημα για να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί και να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν και ενδεχομένως κάποιες πρώτες παρεμβάσεις σε θέματα λειτουργίας.