Με 1.600 οπαδούς στην Ελλάδα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό η Άστον Βίλα

Γ. Καραϊσκάκης

i

©intime

Με 1.600 οπαδούς στην Ελλάδα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό η Άστον Βίλα

Κώστας Τόπας 15:36 - 24.04.2024

Η Άστον Βίλα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι θα τεθούν σε κυκλοφορία 1.600 εισιτήρια για τους οπαδούς της, ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 9 Μαΐου.

Μετά τις «μάχες» της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League τέσσερις ομάδες κατάφεραν να βγουν νικήτριες και να προκριθούν στους «4» της διοργάνωσης! Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε κι έτσι θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι στις 2 Μαΐου με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Βίλα Πάρκ».

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 9 Μαΐου, με την Άστον Βίλα να γνωστοποιεί τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οπως ανακοίνωσαν οι «χωριάτες», η Άστον Βίλα θα έχει στο πλευρό της 1.600 οπαδούς, με την τιμή ενός εισιτηρίου να είναι στα 21 ευρώ. Εκτός από την τιμή του εισιτηρίου υπάρχει υποχρεωτική χρέωση τοπικού ταξιδιού 11 ευρώ με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος του εισιτηρίου και του τοπικού ταξιδιού να είναι 32 ευρώ.

Την περασμένη αγωνιστική, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα, βρήκε τον τρόπο να «λυγίσει» την Μπόρνμουθ (3-1). Κάπως έτσι αύξησε τη διαφορά από την Τότεναμ στο +6, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα.

Την Τρίτη (23/04), ο Ουνάι Έμερι έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν κι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, έως το 2027!

Αυτό έρχεται για να επιβεβαιώσει η σημερινή είδηση πως ο Ουνάι Έμερι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Άστον Βίλα, έως το 2027! Ο 52χρονος κόουτς εντάχθηκε στους «χωριάτες» από τη Βιγιαρεάλ τον Οκτώβριο του 2022 και βρίσκεται σε πορεία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Champions League, ενώ στις 2 Μαΐου η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Conference League.