Η Άστον Βίλα έχει τον πιο διάσημο φίλαθλο σε ολόκληρη την Ευρώπη

Πρίγκιπας Ουίλιαμς

i

Πρίγκιπας Ουίλιαμς/©Photo by Catherine Ivill/ Getty Images

Η Άστον Βίλα έχει τον πιο διάσημο φίλαθλο σε ολόκληρη την Ευρώπη

Φανατικός υποστηρικτής της Άστον Βίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την είδε από κοντά την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Λιλ και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Άστον Βίλα στον δρόμο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League. Μια σπουδαία ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, με έναν προπονητή πολύπειρο και με πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους: τον Ουνάι Έμερι. Δύο Ισπανοί που έχουν κατακτήσει μάλιστα ευρωπαϊκό τίτλο με τη Σεβίλλη. Από τη μία ο Έμερι και από την άλλη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μεγάλη η πρόκληση για τον Ολυμπιακό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του φλερτάρει τόσο ανοιχτά με έναν ευρωπαϊκό τελικό. Και αφού έφτασε έως εδώ; Σαφώς και μπορεί να ονειρεύεται όχι απλά τη συμμετοχή στον τελικό, αλλά και την κατάκτηση του τροπαίου.

Έτσι παίρνει πέντε εισιτήρια η Ελλάδα του χρόνου στην Ευρώπη
CONFERENCE LEAGUE

12:31 - 19.04.2024

Έτσι παίρνει πέντε εισιτήρια η Ελλάδα του χρόνου στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τεράστια πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη κι ήδη ονειρεύεται τελικό και κατάκτηση του Conference. Αν το πετύχει αυτό, τότε η Ελλάδα την επόμενη σεζόν μπαίνει με πέντε εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η Άστον Βίλα που θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός είναι ένας... γίγαντας για τη διοργάνωση. Εξαρχής μέσα στα φαβορί, αν όχι το πρώτο και αδιαφιλονίκητο. Δυσκολεύτηκε μεν απέναντι στη Λιλ, αλλά κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να βγει νικήτρια, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να είναι ο πρωταγωνιστής. Όπως και ο Τζολάκης λίγες ώρες αργότερα.

Η Βίλα είχε δώσει και απέναντι στους Γάλλους, όπως θα δώσει και απέναντι στον Ολυμπιακό, το πρώτο παιχνίδι της εντός έδρας. Και μεταξύ του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες ήταν και ο πιο γνωστός οπαδός της. Για την ακρίβεια; Ο πιο γνωστός οπαδός σε ολόκληρη την Αγγλία. Φυσικά αναφερόμαστε στον πρίγκιπα Ουίλιαμς.

Φανατικός φίλος της Βίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμς όπως έχουν αναφέρει βρετανικά δημοσιεύματα έχει βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του Άστον Βίλα πολλές φορές. Στο παρελθόν, ο πρίγκιπας Ουίλιαμς είχε βρεθεί στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την αγαπημένη του ομάδα, μαζί με την σύζυγό του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα και από τότε που έγινε γνωστό πως η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, πάσχει από καρκινό και υποβάλλεται σε αντικαρκινική θεραπεία, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προτίμησε να μείνει μακριά από τα παιχνίδια της Βίλα. Και επανήλθε μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του πριν από οχτώ μέρες για το παιχνίδι των προημιτελικών του Conference League.

Η επίσκεψή του στο Καραϊσκάκη

Φυσικά δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έρθει ο πρίγκιπας Ουίλιαμς και στην Ελλάδα για να δει από κοντά τον επαναληπτικό της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Και ήδη γίνονται σκέψεις για τη σουίτα που θα φιλοξενήσει τον πρίγκιπα της Ουαλίας στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Όπως φυσικά γίνονται σκέψεις και για την περίπτωση που η Άστον Βίλα προκριθεί στον τελικό του Conference League ο οποίος θα γίνει στην Ελλάδα και την Opap Arena. Εκεί είναι δεδομένος πως ο διάδοχος του θρόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έρθει στην Ελλάδα για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Τι συμβαίνει με τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν του Παλατιού Κένσινγκτον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παίρνει το χρόνο της για να αναρρώσει από την ασθένεια και υποβάλλεται σε «προληπτικές χημειοθεραπείες».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμς έχει αναλάβει υποστηρικτικό ρόλο και για τα πεθερικά του που δεν φεύγουν λεπτό μακριά από την κόρη τους Κέιτ.

Πάντως, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αποφάσισε να βγάλει έξω την πεθερά του, πιθανότατα για να την ευχαριστήσει για την αμέριστη βοήθειά της. Οι δύο τους εθεάθησαν σε μία παμπ στο Νόρφολκ.

Ένας θαμώνας του μπαρ δήλωσε στην Daily Mail: «Ήταν όλα πολύ χαμηλών τόνων. Φαινόταν να είναι με την Κάρολ Μίντλετον».

Η μητέρα της Κέι, συχνά, έχει χαρακτηριστεί ως «κινητήρια δύναμη» που κρατά την οικογένεια ενωμένη καθώς η κόρη της υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Μάλιστα πολλοί της έχουν δώσει το παρατσούκλι «Μάιρη Πόπινς της βασιλικής οικογένειας».

Σημειώνεται ότι, τον περασμένο μήνα, η ανακοίνωση της Κέιτ ότι έχει καρκίνο, σόκαρε την διεθνή κοινότητα μετά από μια περίοδο απουσίας από τη δημόσια ζωή, που προκάλεσε πλήθος εικασιών. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε επίσης, ότι ήταν ένα «απίστευτα δύσκολο δίμηνο» για την οικογένειά της, αλλά ήταν καλά και κάθε μέρα γινόταν πιο δυνατή.