Χωρίς Κούντε ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Χωρίς Κούντε ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 20:30 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 07.10.2023

Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Κρις Κόλμαν εν όψει του εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (8/10, 21;30) στη Λεωφόρο για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες μέχρι στιγμής και κόντρα στο Τριφύλλι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε αυτή την προσπάθεια τους υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο όμως. Το γεμάτο απουσιολόγιο του Κρις Κόλμαν, που μετά την προπόνηση του Σαββάτου (7/10) ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους «πράσινους».

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κούντε, ο τραυματίας Ντιρκς που θα επιστρέψει μετά την διακοπή, αλλά και οι Τζοβάρας, Πομόνης και Καραμάνης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/10, 21:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Εκτός επιλογών ο Κούντε (τιμωρημένος), ο Ντιρκς που αναμένεται να είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή και οι Τζοβάρας (ατομικό πρόγραμμα) και οι Πομόνης, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης».