Αυστραλία - Δανία: Τα «καγκουρό» έτοιμα να κλωτσήσουν τους πληγωμένους «βίκινγκ»
i

Αυστραλία/©Intime

Αυστραλία - Δανία: Τα «καγκουρό» έτοιμα να κλωτσήσουν τους πληγωμένους «βίκινγκ»

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:42 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Τα ...ρέστα τους θα παίξουν οι Δανοί για την πρόκριση κόντρα στους ψυχωμένους Αυστραλούς, που κρατούν την τύχη στα χέρια τους!

Οι Αυστραλοί αγωνίστηκαν με πείσμα απέναντι στους Γάλλους. Προηγήθηκαν αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν τέσσερα γκολ (4-1). Όμως στο δεύτερο ματς με την Τυνησία πανηγύρισαν τη νίκη και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου. 

Ο Γκρέιαμ Άρνολντ δήλωσε χθες: «Πήραμε τεράστια ώθηση με τη νίκη κόντρα στην Τυνησία. Όμως ήταν απλώς ένα παιχνίδι. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα με τους Δανούς». Ο μέσος Τζάκσον Ίρβαϊν συμπλήρωσε: «Προφανώς η Δανία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Τα πήγε περίφημα στα προκριματικά, αλλά και στο Nations League. Έχει ποδοσφαιριστές που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο, διαθέτει ποιότητα και αμυντικά είναι σταθερή». Η Αυστραλία με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση. Με ισοπαλία θα χάσει το εισιτήριο της πρόκρισης μόνο αν η Τυνησία επικρατήσει της Γαλλίας. Παραμένει εκτός δράσης ο δεξιός μπακ Άτκινσον.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-1-4-1): Ράιαν – Κάρατσιτς, Σούταρ, Ρόουλς, Μπέιτς – Μόι – Γκούντγουιν, ΜακΓκρι, Ίρβαϊν, Λέκι – Ντιουκ. 

Όλα για όλα οι Δανοί

Οι Δανοί την ...πάτησαν στο ματς με την Τυνησία (0-0) και μετά την ήττα από τη Γαλλία (2-1) τρέχουν και δεν φτάνουν. 

Ο προπονητής Κάσπερ Χιούλμαντ υπολογίζει όλους τους παίκτες. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης όλα τα μέλη της αποστολής παρακολούθησαν βίντεο. Σε αυτό πρωταγωνιστούσαν φίλοι, συγγενείς αλλά και απλοί Δανοί φίλαθλοι, που έστειλαν μηνύματα υποστήριξης εν όψει της κρίσιμης σημερινής αναμέτρησης!

Έπεσαν σε... τείχη Δανία και Τυνησία
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

17:00 - 22.11.2022

Έπεσαν σε... τείχη Δανία και Τυνησία

Το πρώτο 0-0 του Μουντιάλ 2022 είναι γεγονός. Δανία και Τυνησία με κορυφαίους τους τερματοφύλακες τους, Σμάιχελ και Νταμέν ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Αγωνίστηκε ο δεξιός μπακ του Ατρόμητου, Κεσχρίντα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-3-3): Σμάιχελ – Βας, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Μέλε – Χόιμπιεργκ, Γιένσεν, Έρικσεν – Λίντστρεμ, Ντόλμπεργκ, Ντάμσγκορντ. 

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόνο μία φορά. Στο ισόπαλο ματς (1-1) πριν από τέσσερα χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η Δανία δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία παιχνίδια της που έδωσε σε Μουντιάλ. Η τελευταία νίκη της σημειώθηκε κόντρα στο Περού το 2018.

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: 1. Η καλύτερη διαφορά τερμάτων σε όλα τα ματς του ομίλου, 2. Η καλύτερη επίθεση σε όλα τα ματς του ομίλου, 3. Οι βαθμοί των ομάδων στα μεταξύ τους ματς, 4. Η καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, 5. Η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 6. Λιγότεροι βαθμοί ποινής σε όλα τα ματς του ομίλου: κάθε κίτρινη κάρτα τιμωρείται με 1 πόντο, οι δύο κίτρινες στο ίδιο ματς με 3 πόντους, ενώ η απευθείας κόκκινη κάρτα με 4 πόντους, 7. Κλήρωση.

Ο Μουσταφά Γκορμπάλ από την Αλγερία θα διευθύνει την αναμέτρηση, η οποία θα αρχίσει στις 17:00 στο Al Janoub Stadium (40.000).