Αυτό είναι το «ναρκωτικό» του Ζιρού - Το αποκάλυψε η σύζυγός του
i

Η Τζένιφερ Ζιρού / © Twitter

Αυτό είναι το «ναρκωτικό» του Ζιρού - Το αποκάλυψε η σύζυγός του

Sportal newsroom 23:26 - 11.12.2022

Η σύζυγος του Ολιβιέ Ζιρού, Τζένιφερ, ανέφερε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Γάλλου επιθετικού, που πρωταγωνιστεί στο φετινό Μουντιάλ.

Είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού Μουντιάλ, όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ της Γαλλίας, αφού ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί, ενώ με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αγγλία έστειλε τους «τρικολόρ» στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο λόγος φυσικά για τον Ολιβιέ Ζιρού.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μίλαν πρωταγωνιστεί στο Κατάρ και όπως είναι λογικό πολλοί θέλουν να μάθουν ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έδωσε η σύζυγός του, Τζένιφερ Ζιρού, σε συνέντευξη της στη γαλλική εφημερίδα «Figaro», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το ποδόσφαιρο είναι το... ναρκωτικό του.

«Για τον Ολιβιέ είναι τιμή να έχει ξεπεράσει τον Ανρί, είναι κάτι που τον κάνει υπερήφανο, η διαδρομή του αξίζει σεβασμό, ανέφερε αρχικά η Τζένιφερ Ζιρού και στη συνέχεια είπε: «Μετά από 19 χρόνια κοινής διαδρομής με τον Ολιβιέ, εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει. Έχει νοοτροπία 20χρονου και με το παρουσιαστικό που έχει, τραβάει σε όλους την προσοχή».

Τέλος, τόνισε: «Πάρα πολλοί στην ηλικία του θα τα παρατούσαν, εκείνος δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος. Θα γίνει όπως ο Ζλάταν. Το ποδόσφαιρο είναι το ναρκωτικό και η ζωή του, θα ακούσετε ακόμα πολλά για εκείνον».