Ο Άνχελ Λόπεθ πρώτη επιλογή του Βόλου για αντικατστάτης του Μπράτσου

O Ανχελ Λοπεθ

i

© Intime

Ο Άνχελ Λόπεθ πρώτη επιλογή του Βόλου για αντικατστάτης του Μπράτσου

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:21 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 15.11.2023

Ο Κώστας Μπράτσος αποτέλεσε παρελθόν από τον Βόλο και η ομάδα της Μαγνησίας εξετάζει τις εναλλακτικές της. Πρώτη επιλογή αποτελεί ο Άνχελ Λόπεθ, o οποίος πέρασε και στο παρελθόν από την ομάδα.

Παρελθόν από τον Βόλο αποτελεί και επίσημα ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη δεύτερή του θητεία μετρώντας 46 παιχνίδια, από τον Αύγουστο το 2022. Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό αναφέροντας συγκεκριμένα πως: 

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπράτσο.  Από σήμερα οι δρόμοι του Βόλου με τον Κώστα Μπράτσο χωρίζουν.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Κώστα Μπράτσο για την προσφορά του στην ομάδα όλα τα χρόνια που βρισκόταν στο τεχνικό της επιτελείο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Κώστας Μπράτσος παραμένει φίλος της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον».

Πλέον, ο σύλλογος της Stoiximan Super League στρέφει το βλέμμα της στις εναλλακτικές λύσεις για τον πάγκο και πρώτη επιλογή αποτελεί ένας παλιός του γνώριμος. Πιο αναλυτικά, ο Βόλος κοιτάζει την περίπτωση του Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος τη σεζόν 2020-21 είχε αναλάβει την ομάδα για 34 παιχνίδια, πριν φύγει για τον Ατρόμητο

Στη φυλακή πρώην παίκτης του Πανιωνίου
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

18:33 - 15.11.2023

Στη φυλακή πρώην παίκτης του Πανιωνίου

Τις πύλες της φυλακής ετοιμάζεται να περάσει πρώην παίκτης του Πανιωνίου, ο οποίος θα αναγκαστεί να βρεθεί για ένα χρόνο στο κελί επειδή... δεν κατέβαλε στη πρώην σύντροφό του την προβλεπόμενη διατροφή.

Ο ίδιος βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά, αφού η συνεργασία του με τον Εθνικό Άχνας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (15/11). Εκεί έμεινε για 11 παιχνίδια συνολικά, από τον Ιούλιο που ανέλαβε την ομάδα.