Αυξάνονται τα προβλήματα στη Βραζιλία, εκτός προπόνησης και ο Άντονι!
i

Βραζιλία/ⒸIntime

Αυξάνονται τα προβλήματα στη Βραζιλία, εκτός προπόνησης και ο Άντονι!

Γιάννης Καραγιάννης • 08:40 - 26.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

«Πονονέκεφαλος» για τον Τίτε που είδε και τον Αντονι να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση. Δεδομένες οι απουσίες των Νέιμαρ και Ντανίλο από τα δύο υπόλοιπα ματς της Βραζιλίας στη φάση των ομίλων.

Το 2-0 επί της Σερβίας επέτρεψε στη Βραζιλία να ξεκινήσει νικηφόρα την περιπέτειά της στο φετινό Μουντιάλ. Πάντως, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήρθε με κάποιο τίμημα, καθώς Νεϊμάρ και Ντανίλο αποκόμισαν τραυματισμούς που θα τους στερήσουν τη συμμετοχή τους στα δύο υπόλοιπα ματς των ομίλων.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Τίτε δεν σταματούν εκεί, με τον τεχνικό της «σελεσάο» να μην έχει στη διάθεσή του στην τελευταία προπόνηση και τον Άντονι, ο οποίος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ στο αρχικό σχήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άντονι έμεινε εκτός λόγω ασθένειας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αν τελικά θα καταφέρει να βοηθήσει τη «σελεσάο» στην προσεχή αναμέτρηση με την Ελβετία.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Αντονι και των γνωστών τραυματιών (Νεϊμάρ, Ντανίλο), από την τελευταία προπόνηση της Βραζιλίας απουσίασαν, για αδιευκρίνιστους λόγους, και ο Αλισον με τον Λούκας Πακετά, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει στην ενδεκάδα απέναντι στη Σερβία.