Νεϊμάρ: «Δεν θα λυγίσω ποτέ, η πίστη μου είναι ατελείωτη»
i

Νέιμαρ/ⒸIntime

Νεϊμάρ: «Δεν θα λυγίσω ποτέ, η πίστη μου είναι ατελείωτη»

Κώστας Τόπας 08:13 - 26.11.2022 / Ανανεώθηκε: 08:13 - 26.11.2022

Παρά τον τραυματισμό που υπέστη, ο Νεϊμάρ δεν τα παρατάει και αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει με μία συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Με το δεξί ξεκίνησε η Βραζιλία τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μιας κι επικράτησε με 2-0 της Σερβίας. Το τέλος όμως άφησε γλυκόπικρη γεύση στους φίλους της Σελεσάο, εξαιτίας του τραυματισμού του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μερικό διάστημα και συγκεκριμένα θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Καμερούν κι Ελβετία. Το γεγονός αυτό πλήγωσε τον Νεϊμάρ, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως θα επιστρέψει δριμύτερος.

«Η υπερηφάνεια και η αγάπη που έχω φορώντας τη φανέλα της Βραζιλίας δεν μπορεί να εξηγηθεί. Εάν ο Θεός μού έδινε την δυνατότητα να διαλέξω μία χώρα όπου θα γεννιόμουν, θα διάλεγα την Βραζιλία. Δεν μου δόθηκε κάτι στη ζωή ή με ευκολία, ήμουν πάντα υποχρεωμένος να κυνηγήσω τα όνειρά μου και τους στόχους μου. Μην επιθυμείτε ποτέ το κακό κάποιου, αλλά να βοηθάτε εκείνον που έχει ανάγκη. 

Σήμερα είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου και συνέβη μάλιστα σε Μουντιάλ. Είμαι άτυχος, είναι ενοχλητικό, πονάει, όμως είμαι σίγουρος πως θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω επειδή θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και εμένα τον ίδιο. Εάν θα λυγίσω; Ποτέ! Είμαι γιος του Θεού του αδύνατου και η πίστη μου είναι ατελείωτη», έγραψε χαρακτηριστικά.