Βραζιλιάνος φλέρταρε στο γήπεδο και τον πήρε χαμπάρι η κοπέλα του (vid)
i

Νεϊμάρ/©Twitter

VIRAL Βραζιλιάνος φλέρταρε στο γήπεδο και τον πήρε χαμπάρι η κοπέλα του (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:05 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Viral έγινε το ζευγάρι στο παιχνίδι Βραζιλία-Κροατία.

Ο Βραζιλιάνος οπαδός κρατούσε το κινητό, βοηθώντας τη σύντροφο του να βάλει μακιγιάζ. Ωστόσο γρήγορα τράβηξε την προσοχή κάποιου. Προφανώς άλλης κοπέλας αν κρίνουμε από την συμπεριφορά του. Δεν έχασε την ευκαιρία να ανταποκριθεί στο φλερτ, κλείνοντας πονηρά το μάτι. Πίστεψε ότι η σύντροφος του δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι. Όμως υποτίμησε το γυναικείο ένστικτο και γρήγορα έχασε το χαμόγελο του. Κάθε διάθεση για περαιτέρω... καμάκι.  

Πάγωσε από το αυστηρό βλέμμα της συντρόφου του. Ακαριαία το έπαιξε... κινέζος. Όλα τα λεφτά είναι η έκφραση του μετά. Σαν να κοιτάζει το άπειρο, προσπαθώντας να καταλάβει πως τον έκανε τσακωτό η «γάτα» Βραζιλιάνα, που υποτίθεται ότι ήταν προσηλωμένη στο βάψιμο των ματιών της. Μάλλον ο μάγκας έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν και το... ραντάρ της συντρόφου του λειτουργεί στο 100%. Τον έπιασε ο...δορυφόρος. Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτή η Βραζιλιάνα του τράβηξε την προσοχή. 

Ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο έγραψε για λεζάντα: «Το καλύτερο πράγμα που έχω δει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι στιγμής». Αρκετοί που είδαν το βίντεο σχολίασαν το περιστατικό. Ο πρώτος ως εξής: «Δεν τον κοίταζε καν αλλά οι αισθήσεις της αράχνης ήταν αληθινές». Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Αδερφέ πώς το ήξερε; Δεν κοίταζε καν». Ένας τρίτος θαυμαστής πρόσθεσε: «Ένιωσε μια διαταραχή στη δύναμη. Είναι διαισθητικό!».