Γκέλαραν Στουτγκάρδη και Ουνιόν Βερολίνου - Ανάσα για τη Γκλάντμπαχ

Γκέλαραν Στουτγκάρδη και Ουνιόν Βερολίνου - Ανάσα για τη Γκλάντμπαχ

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:43 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 24.02.2024

Σκόνταψαν στις έδρες τους Στουτγκάρδη, Ουνιόν Βερολίνου και Βέρντερ Βρέμης. Σημαντική νίκη για τη Γκλάντμπαχ.

Τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, σημαντική για τη Γκλάντμπαχ, περιλάμβανε το σημερινό κυρίως πιάτο για την 23η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Στουτγκάρδη γκέλαρε εντός έδρας και δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τη Ντόρτμουντ και τη Λειψία, ωστόσο, συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι για την έξοδο στο Champions League.

Το τρίποντο στο σπίτι τους δεν κατάφεραν να πάρουν και η Ουνιόν Βερολίνου με τη Βέρντερ Βρέμης.

Στουτγκάρδη - Κολωνία

Στο 52’ ο Μιγιό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Μαρτέλ στο 62’ ισοφάρισε για την Κολωνία. To 1-1 έμεινε έως το τέλος και η Στουτγκάρδη έχασε την ευκαιρία να αυξήσει την απόσταση από τους διώκτες της για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Βέρντερ Βρέμης - Ντάρμσταντ

Στο 8’ η Βέρντερ προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Ζίμερμαν, ωστόσο, στο 33’ η Ντάρμσταντ ισοφάρισε με τον Γιούστβαν. Στο 78’ μέσω του VAR ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων με τον Σάρκε. Ο τελευταίος είδε και στο 97’ να του ακυρώνεται γκολ! Ο γκολκίπερ Σέτερερ, απομάκρυνε πάνω του τη μπάλα και σε κενή εστία ο Σάρκε έκανε το 2-1, αλλά στο VAR ελέγχθηκε η φάση και δόθηκε φάουλ, για χέρι του Σάρκε στην απομάκρυνση του τερματοφύλακα. ;Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Γκλάντμπαχ - Μπόχουμ

Σπουδαία νίκη με 5-2 πήρε η Γκλάντμπαχ και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 4’ η Μπόχουμ είδε να μην μετράει το γκολ του Μπερνάρντο, αφού εξετάστηκε στο VAR, ενώ στο 28’ η Γκλάντμπαχ πορηγήθηκε με τον Ενγκουμού. Στο 35’ με πέναλτι ο Βάιγκλ έκανε το 2-0 και στο 45’ ακυρώθηκε το γκολ του Νοϊχάους και δεν έγινε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Το 3-0 τελικά σημειώθηκε στο 72’ με τον Ράιτζ.

Η Μπόχουμ μείωσε στο 75’ με τον Χόφμαν, αλλά ο Πέφοκ στο 78’ διαμόρφωσε το 4-1. Το 4-2 έγραψε στο 88' ο Σλότερμπεκκαι στο 96' πέτυχε το τελικό 5-2 ο Χονοράτ.

Ουνιόν Βερολίνου - Χαϊντενχάιμ

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Χαϊντενχάιμ. Ήρθε ισόπαλη 2-2 κι έτσι δεν μπόρεσε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Στο 15’ έγινε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους με τον Ντόβενταν. Στο 44’ ο Γκόσενς έκανε το 1-1 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σάφερ το 2-1. Αλλά η Χαϊντενχάιμ ισοφάρισε στο 71’ με τον Μπέστε κι έφυγε με τον βαθμό από το Βερολίνο.