Ετρεξε όλο το γήπεδο στο 2-0 της Αργεντινής ο Αλβαρες!
i

Σκόρερ δύο τερμάτων ήταν ο Χουλιάν Αλβαρες/©Intime

Ετρεξε όλο το γήπεδο στο 2-0 της Αργεντινής ο Αλβαρες!

Γιάννης Καραγιάννης • 10:28 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η προσπάθεια του Χουλιάν Αλβαρες όταν σημείωσε το πρώτο γκολ του στη νίκη επί της Κροατίας ξεκίνησε μέσα από τη μικρή περιοχή της Αργεντινής.

Ο αγώνας έχει ολοκληρωθεί λίγα λεπτά πριν. Ο Λιονέλ Μέσι κάνει τις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Κροατίας κρατώντας στα χέρια του το βραβείο του MVP της αναμέτρησης. Ανάμεσα στα λίγα που λέει, είναι και η εξής ατάκα: «Ολη η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, αλλά αν έπρεπε να δώσω αυτό το βραβείο σε κάποιον συμπαίκτη μου αυτός θα ήταν ο Χουλιάν (Αλβαρες)».

Απόλυτα λογική η τοποθέτηση του αρχηγού της «αλμπισελέστε», μιας και από την ώρα που αντικατέστησε τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο αρχικό σχήμα, ο Χουλιάν Αλβαρες έχει δώσει άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή της Αργεντινής και αποδεικνύεται το κατάλληλο… στήριγμα για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και ολόκληρη την ομάδα.

Με αστείρευτες δυνάμεις και διάθεση να κυνηγήσει και την τελευταία χαμένη μπάλα έχει εξελιχθεί στον… άσο που είχε κρυμμένο στο μανίκι του ο Λιονέλ Σκαλόνι. Χαρακτηριστική της διάθεσης που δείχνει σε κάθε φάση είναι η φάση του πρώτου γκολ που σημείωσε απέναντι στην Κροατία, δίνοντας την Αργεντινή προβάδισμα δύο τερμάτων. Δεδομένα είχε τύχη στο τελευταίο κομμάτι της προσπάθειάς του, αλλά για να βρεθεί σε θέση να σκοράρει έτρεξε σχεδόν όλο το γήπεδο, έχοντας γυρίσει αρχικά στην άμυνα για να βοηθήσει στην εκτέλεση κόρνερ των Κροατών.