Φακούντσο Σάντσες: «Ο Παναθηναϊκός θα πολεμήσει για τον τίτλο»

Φακούντσο Σάντσες / Intime

i

Φακούντσο Σάντσες / Intime

Φακούντσο Σάντσες: «Ο Παναθηναϊκός θα πολεμήσει για τον τίτλο»

Ο Φακούντο Σάντσες προέβλεψε ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τη φετινή σεζόν και περιέγραψε πως αισθάνθηκε ως αντίπαλος του μετά από μία τριετία.

Πέρασε μία τριετία στον Παναθηναϊκό, βίωσε τη δύσκολη περίοδο με τον Ντάνι Πογιάτος, πανηγύρισε το Κύπελλο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έμεινε στη συνείδηση όλων ως… πιστός στρατιώτης.

Όταν τον καλούσε ο προπονητής να παίξει κάπου, ο Φακούντο Σάντσες ανταποκρινόταν αμέσως, χωρίς να ρωρήσει που. Τον Ιούνιο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Αργεντινός δεξιός μπακ, μετακόμισε στην Κύπρο. Όπου ως παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας, αντιμετώπισε την Κυριακή τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλος…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φακούντο Σάντσες:

-Για το γεγονός ότι βρέθηκε αντίπαλος του Παναθηναϊκού λίγες εβδομάδες αφότου αποχώρησε και τους... κύκλους που κάνει η ζωή:

«Ναι, ήταν λίγο περίεργο για μένα το συναίσθημα έπειτα από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, όμως είμαι χαρούμενος που είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες κι όλους όσοι δουλεύουν στο κλαμπ. Έχω πάντα τα καλύτερα συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό και όλους τους ανθρώπους του».

-Για το τι του είπαν οι παλιοί συμπαίκτες του κι ο Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν λίγο διαφορετικό να βρεθώ αντίπαλός τους. Μας νίκησαν κιόλας (σ.σ. γελάει). Για μένα το πιο σημαντικό είναι πως νιώθω πολύ όμορφα για όλους και γι’ αυτό το μεγάλο κλαμπ».

-Για το πώς είδε τον Παναθηναϊκό ενόψει των αγώνων με την Ντνίπρο:

«Η ομάδα έχει τη ίδια βάση και την ίδια κεντρική ιδέα στο παιχνίδι της όπως είχε τα δύο τελευταία χρόνια. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η βάση της ομάδας είναι ίδια κι αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή των νέων παικτών. Να δουν και να μάθουν πιο γρήγορα τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Είδα πως είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες κι εύχομαι ότι καλύτερο σε όλα τα παιδιά και στον Παναθηναϊκό».

-Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει φέτος στον τίτλο που έχασε πέρσι στο τέλος:

«Ναι, σίγουρα μπορεί. Θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε πάρει αυτό το πρωτάθλημα γιατί η ομάδα δεν έχει κατακτήσει τον τίτλο εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά θα πολεμήσουν πάλι και για τον τίτλο και για την Ευρώπη».

-Για τη δική του νέα πρόκληση στην ΑΕΚ Λάρνακας:

«Είμαι καλά, βρήκα μία πολύ καλή ομάδα, ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών. Η χώρα είναι πολύ ήσυχη για την οικογένειά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όσα συνάντησα εκεί. Σίγουρα θα έρθω κάποια στιγμή στην Αθήνα με τη σύζυγό μου, γιατί μας αρέσει πάρα πολύ η πόλη και θα έρθω στη Λεωφόρο».