Φρεντ: «Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας - Αργεντινής και τον Μέσι να κλαίει»
i

Φρεντ/ ©Twitter

Φρεντ: «Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας - Αργεντινής και τον Μέσι να κλαίει»

Ο πρώην επιθετικός της Εθνικής Βραζιλίας, Φρεντ θέλει νίκη της «σελεσάο» κόντρα στην «αλμπισελέστε» και τον Αργεντίνο σταρ με κλάματα.

Κάτι λιγότερο από 10 μέρες απομένουν για τον τελικό του Μουντιάλ 2022. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Βραζιλία, Αργεντινή, Ολλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Κροατία, Μαρόκο και Πορτογαλία θα παλέψουν για το εισιτήριο στους «4» αρχικά και στη συνέχεια για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Κροατία - Βραζιλία και Ολλανδία - Αργεντινή είναι τα ζευγάρια που θα ανοίξουν απόψε την αυλαία της φάσης των «8». Ο Φρεντ ρωτήθηκε για την πορεία της «σελεσάο» ως τώρα και θέλει την «αλμπισελέστε» για αντίπαλο και να χάσει ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του. Δεν έμεινε μόνο σε αυτό βέβαια. Ο πρώην σταρ της Βραζιλίας θέλει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να τον δει με κλάματα. 

«Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας-Αργεντινής. Θέλω σύγχυση, αναταραχή, πέναλτι του Νεϊμάρ, τον Μέσι να κλαίει», ήταν τα λόγια του Φρεντ που έχει 39 συμμετοχές με τη Βραζιλία και ήταν μέλος της ομάδας της στα Μουντιάλ του 2006 και του 2014,  στο ESPN. 

Tags: