Γκέτσε: Πρώτα «σκότωσε» την Αργεντινή και μετά πανηγύριζε για τον τίτλο (vids)
i

Γερμανία/ ©Intime

Γκέτσε: Πρώτα «σκότωσε» την Αργεντινή και μετά πανηγύριζε για τον τίτλο (vids)

Ο Μάριο Γκέτσε το 2014 «πλήγωσε» με το γκολ του την Αργεντινή. 8 χρόνια μετά πανηγυρίζει με το γιο του την κατάκτηση του Μουντιάλ από την «αλμπισελέστε».

Μία πολύ όμορφη ιστορία ήρθε μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή. Ο Μάριο Γκέτσε, ήταν εκείνος που πλήγωσε την «αλμπισελέστε» το 2014 στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας με το γκολ που πέτυχε στο 113'. Ο μέσος της Γερμανίας στέρησε από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του το τρόπαιο και το χάρισε στην εθνική του ομάδα πριν από δύο Μουντιάλ. 

Τα «πάντσερ», νίκησαν 1-0 την Αργεντινή χάρη σε γκολ του Γκέτσε στην παράταση στον τελικό του «Μαρακανά». Αυτό ήταν το τέταρτο τρόπαιο της Γερμανίας στην ιστορία της. 8 χρόνια μετά ο «δήμιος» της «αλμπισελέστε» πανηγυρίζει με το γιο του την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή αγκαλιά με το γιο του. 

Δείτε το βίντεο με τον Μάριο Γκέτσε και το γιο του: 

«Όχι, δεν πρόκειται να αποσυρθώ από την εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίζω να παίζω ως παγκόσμιος πρωταθλητής με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής. Είναι πραγματικά απίστευτο. Ήξερα ότι ο Θεός θα μου έδινε το Κύπελλο. Ήμουν βέβαιος, Είναι μια μεγάλη χαρά για μας. Είχα αυτό το όνειρο εδώ και πολλά χρόνια. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από αυτό», δήλωσε ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ.