Ετοιμάζεται να ρίξει βόμβα με Ντι Μαρία η Γκρέμιο!

Άνχελ Ντι Μαρία

i

©Intime

Ετοιμάζεται να ρίξει βόμβα με Ντι Μαρία η Γκρέμιο!

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:06 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 31.12.2023

Διετές συμβόλαιο στον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή Άνχελ Ντι Μαρία, φέρεται να έχει προτείνει η Γκρέμιο.

Η Γκρέμιο θέλει να πάρει τα σκήπτρα στη Βραζιλία κι ετοιμάζεται για μεταγραφικό μπαμ!

Η βραζιλιάνικη ομάδα στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό, τερμάτισε δεύτερη, δύο βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Τώρα, κοιτάζει την ενίσχυσή της και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει βάλει στο μάτι τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο 35χρονος Αργεντινός, βρίσκεται στη Μπενφίκα και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους μεγαλοεπιχειρηματίες μεσολαβούν για να μετακομίσει στη Γκρέμιο και του δίνουν συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ο Ντι Μαρία, ο οποίος έχει πλούσια καριέρα αγωνιζόμενος σε Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ροζάριο Σεντράλ, δεν έχει πάρει προς το παρόν κάποια απόφαση, για το αν θ’ αποχωρήσει από την Ευρώπη, έπειτα από 16 και πλέον χρόνια.

Στη Γκρέμιο να θυμίσουμε ότι αγωνίστηκε ένα άλλο αστέρι, ο Λουίς Σουάρες.

«Ένα όμορφο κεφάλαιο της ιστορίας μας γράφτηκε από εσένα», έγραψε ο σύλλογος της Βραζιλίας στα social media για τον Ουρουγουανό φορ.

Συμπλήρωσε επίσης: «Όπου κι αν είσαι, θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ!. Δεν ήταν όνειρο... αντίο στον πρωταγωνιστή αυτού του κεφαλαίου της ιστορίας μας: Νίκη, γκολ και ιδιαίτερο μήνυμα για σένα». Να θυμίσουμε ότι ο Σουάρες με το γκολ που πέτυχε στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γκρέμιο, έφτασε συνολικά τα 555 τέρματα στην πλούσια καριέρα του.

Ο Φιλίπε Λουίς είπε στον Ντι Μαρία για τη γυναίκα του: «Έτσι μου είπαν, αλλά...»
LA LIGA

20:01 - 11.12.2023

Ο Φιλίπε Λουίς είπε στον Ντι Μαρία για τη γυναίκα του: «Έτσι μου είπαν, αλλά...»

Ο Φιλίπε Λουίς έχει λίγο καιρό που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τελευταία ομάδα του να είναι η Φλαμένγκο. Πρόσφατα δήλωσε ότι αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετάνιωσε στην καριέρα του αυτό ήταν που πικάρισε τον Ντι Μαρία για τη γυναίκα του στο ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο.

Ο 36χρονος επιθετικός, όπως είναι γνωστό, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι για να συναντήσει τους πρώην συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.