Μεγάλη μεταγραφή για την Γουέστ Χαμ - Παίρνει τον Κούντους από τον Άγιαξ με 45 εκατομμύρια ευρώ

Μοχάμεντ Κούντους

i

©printscreen

Μεγάλη μεταγραφή για την Γουέστ Χαμ - Παίρνει τον Κούντους από τον Άγιαξ με 45 εκατομμύρια ευρώ

Κωνσταντίνος Ζήκος 17:41 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 25.08.2023

Κοντά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, αφού φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άγιαξ για την μεταγραφή του Μοχάμεντ Κούντους, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει τις δυνατές μεταγραφικές προσθήκες για το φετινό καλοκαίρι, αφού μετά την χρυσοφόρα πώληση του Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ έναντι 116 εκατομμυρίων ευρώ, έχει συγκεντρώσει πλέον ένα σημαντικό ποσό, διαθέσιμο για την μεταγραφική της ενίσχυση. Μετά τα 38 εκατομμύρια που δαπάνησε για να αγοράσει τον Έντσον Άλβαρες από τον Άγιαξ, η ομάδα του Λονδίνου...ξαναψωνίζει από το Άμστερνταμ.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του γνωστού δημοσιογράφου, Fabrizio Romano, η συμφωνία για τον Μοχάμεντ Κούντους, θα φτάσει συνολικά τα 45 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028 και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο(26/8).

Ο Κούντους μέχρι και την τελευταία στιγμή αγωνιζόταν κανονικά με τον Άγιαξ και μάλιστα, αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή στην εκτός έδρας επικράτιση των Ολλανδών απέναντι στη Λουντογκόρετς. Έδωσε ουσιαστικά μόνος του την πρόκριση στον «Αίαντα», πετυχαίνοντας χατ-τρικ, στη νίκη με 4-1 στην Βουλγαρία.

Φόρεσε την φανέλα του Άγιαξ για πρώτη φορά το 2020, όταν και αποκτήθηκε από την Νόρντζελαντ, έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ. Σε αυτό το διάστημα, κατέγραψε 87 συμμετοχές, με 27 γκολ και 12 ασίστ. Η Γουέστ Χαμ, έχει δαπανήσει ήδη ένα ποσό κοντά στα 93 εκατομμύρια ευρώ, αφού θυμίζουμε απέκτησε και τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Ντίνο Μαυροπάνο από την Στουτγκάρδη με 20 εκατομμύρια ευρώ.