«Χρυσάφι» δίνει η Αλ Αχλί στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα!

Ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο του Ολυμπιακού.

i

©intime

«Χρυσάφι» δίνει η Αλ Αχλί στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα!

Γιώργος Σακελλαρίου 17:39 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 20.07.2023

Η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας δίνει στον Μάρκο Σίλβα 45 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών.

Οι Σαουδάραβες έχουν βάλει σκοπό να τρελάνουν κόσμο και σκορπούν δισεκατομμύρια για παίκτες και προπονητές.

Η Αλ Αχλί, η οποία κέρδισε την άνοδο από την πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας στη Saudi League αναζητεί προπονητή και σύμφωνα με το Sky News προσφέρει στον τεχνικό της Φούλαμ Μάρκο Σίλβα 40 εκατ. λίρες για δύο χρόνια, περίπου 46 εκατ. ευρώ.

Οι εκπρόσωποι του Μάρκο Σίλβα, μάλιστα, βρίσκονται στο Λονδίνο για συνομιλίες με αξιωματούχους του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής, όπως είναι γνωστό, εργάστηκε στη χώρα μας στον Ολυμπιακό και πήρε το πρωτάθλημα της περιόδου 2015-16, ενώ έχασε στον τελικό από την ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι αν ο Σίλβα θελήσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, τότε η Αλ Αχλί θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης 6 εκατομμυρίων λιρών (7 εκατ. ευρώ), τη στιγμή που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

ΑΛ ΑΧΛΙ

Ο Μάρκο Σίλβα να θυμίσουμε ότι μετά τον Ολυμπιακό μετακόμισε στην Αγγλία. Στις 5 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώθηκε από τη Χαλ Σίτι. Την 1η Ιουλίου 2021 ανακοινώθηκε από τη Φούλαμ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 3 χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Τότεναμ ο Σον: «Αν ήθελα να είμαι στη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήμουν εδώ τώρα»
PREMIER LEAGUE

14:24 - 17.07.2023

Επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Τότεναμ ο Σον: «Αν ήθελα να είμαι στη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήμουν εδώ τώρα»

Ο Χεούνγκ - Μιν - Σον επιβεβαίωσε πως δεν θα αποχωρήσει από την Τότεναμ παρά τις φήμες που κάνουν λόγο για προτάσεις που έχει δεχτεί από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Στις 19 Απριλίου του 2022 κατάφερε να εξασφαλίσει την άμεση επιστροφή της Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Τσάμπιονσιπ μετά τη νίκη με 3-0 επί της Πρέστον στο «Κρέιβεν Κότατζ».