Η κ...τούμπα του αιώνα από τον Σαουδάραβα οπαδό που έψαχνε τον Μέσι
i

Μέσι/©Twitter

Η κ...τούμπα του αιώνα από τον Σαουδάραβα οπαδό που έψαχνε τον Μέσι

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:07 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Άλλαξε τροπάριο και έγινε φανατικός υποστηρικτής της Αργεντινής εν όψει του τελικού.

Τελικά η κ...τούμπα είναι διεθνές σπορ. Με πρωταθλητές σε όλες τις χώρες. Ένας Σαουδάραβας είναι υποψήφιος για τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία λίγες ημέρες πριν ο Εμπαπέ και ο Μέσι διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Κατάρ. Ο συγκεκριμένος εμφανίστηκε στην κάμερα μετά την νίκη της Σαουδικής Αραβίας στο παιχνίδι με την Αργεντινή (2-1). Το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση σόκαρε τον πλανήτη και ειδικά τους φίλους της «αλμπισελέστε». Ο Σαουδάραβας άρχισε να κοροϊδεύει τον Μέσι, ψάχνοντας τον ακόμα και στις τσέπες του δημοσιογράφου!

Η ανατριχιαστική κινηματογραφική περιγραφή του Πίτερ Ντρέρι για το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

13:42 - 14.12.2022

Η ανατριχιαστική κινηματογραφική περιγραφή του Πίτερ Ντρέρι για το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι (vid)

O 55χρονος Βρετανός Πίτερ Ντρέρι βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο κι έδωσε το δικό του «χρώμα» στην πρόκριση της Αργεντινής και στο μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι.

Το βίντεο τον έκανε διάσημο. Όμως εντοπίστηκε από άλλον δημοσιογράφο μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον ημιτελικό με την Κροατία. Φορούσε πλέον κασκόλ της «αλμπισελέστε» και τουλάχιστον παραδέχθηκε ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο. Ο απίθανος τύπος που... έψαχνε δήθεν τον Μέσι. Δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι υποσχέθηκε στους φίλους του από την Αργεντινή να υποστηρίξει την ομάδα τους στον τελικό. Έκανε την τέλεια κ...τούμπα.    

Το καλύτερο φινάλε της ιστορίας θα είναι να τον πετύχει ο Μέσι μετά τον τελικό της Κυριακής. Αφού τον ψάχνει ο Σαουδάραβας ας φροντίσει ο ηγέτης της Αργεντινής να τον βρει... έξω από τα αποδυτήρια. 

Οπαδοί αρκετών εθνικών ομάδων αμφισβήτησαν τον Μέσι κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Οι Βραζιλιάνοι του έστελναν μηνύματα, προβλέποντας ότι θα αποκλειστεί γρήγορα από τη διοργάνωση. Οι Ολλανδοί έλεγαν ότι είναι γέρος και ορισμένοι έκαναν πως δεν τον γνωρίζουν. Οι «οράνιε» πήραν την απάντηση από τον ίδιο στο γήπεδο. Οι Βραζιλιάνοι δεν τον συνάντησαν στον ημιτελικό γιατί ο Μόντριτς τους έστειλε σπίτι νωρίτερα.