Ιμπραΐμοβιτς: «Είναι ήδη γραμμένο ποιος θα κερδίσει το Μουντιάλ»
i

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς/ ©Twitter

Ιμπραΐμοβιτς: «Είναι ήδη γραμμένο ποιος θα κερδίσει το Μουντιάλ»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε με σιγουριά πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα καταλήξει στα χέρια της Αργεντινής και του Λιονέλ Μέσι.

Πλησιάζουμε στον τελικό του Μουντιάλ 2022. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέσω των δηλώσεων του έχει δείξει εμφανέστατα την προτίμηση του για τον νικητή. «Θέλω η Αργεντινή να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Λιονέλ Μέσι», είπε χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες ο επιθετικός της Μίλαν στο διάσημο διαδικτυακό «433». 

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξαναχτυπά λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία (13/12, 21:00). Ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι ήδη γραμμένο ποιος θα κερδίσει και ξέρετε ποιον εννοώ. Νομίζω ότι ο Μέσι θα σηκώσει το τρόπαιο, είναι ήδη γραμμένο».

Για να φθάσει ο Λιονέλ Μέσι με την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας απόψε και στη συνέχεια στον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου να επικρατήσει του νικητή του ματς Γαλλία - Μαρόκο. 

Ακόμα ο Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές της Μίλαν και είπε: "Ζιρού; Πράγματι, δεν θα το πει ποτέ, αλλά είμαι το είδωλό του... Ο Ολιβιέ είναι υπέροχος και είναι θεμελιώδης για εμάς. Ήταν πολύ σημαντικός πέρυσι, αποφασιστικός φέτος και το ίδιο κάνει με Γαλλία Είναι φανταστικός, σοβαρός και κομψός. Ο Λεάο είναι ξεχωριστός, δεν ξέρει καν πόσο δυνατός είναι. Του είπα να μείνει στη Μίλαν, εδώ είναι χαρούμενος».