Ο Μπενζεμά ετοιμάζεται να μηνύσει τον Υπουργό που τον κατηγόρησε ότι έχει σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση

Ζεράλντ Νταρμανάν - Καρίμ Μπενζεμά

Ο Μπενζεμά ετοιμάζεται να μηνύσει τον Υπουργό που τον κατηγόρησε ότι έχει σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση

Ορέστης Καδδάς 21:44 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 18.10.2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία αναμένεται να κάνει μήνυση στον Υπουργό Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανάν, που τον κατηγόρησε ότι έχει σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Καρίμ Μπενζεμά βγαίνει στην αντεπίθεση σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Le Parisien» και αναμένεται να υποβάλλει μήνυση κατά του Υπουργού της Γαλλίας, Ζεράλντ Νταρμανάν. Ο Υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε τον πρώην σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης ότι έχει στενές σχέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, μία οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική από πολλές χώρες, όπως η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, η Αυστρία, τα ΗΑΕ και η Αίγυπτος. 

Ο δικηγόρος του 35χρόνου επιθετικού ανακοίνωσε πως κάθε δημοσίευμα πως ο πελάτης του έχει σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις είναι ψευδές και πως ο Γάλλος ετοιμάζει μήνυση κατά του Νταρμανάν. «Αυτό είναι ψέμα! Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είχε ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτόν τον οργανισμό» δήλωσε ο δικηγόρος του, Hugues Vigier.

Πέρα από τον Υπουργό Εσωτερικών αντίστοιχή άποψη κατά του Γάλλου εξέφρασε και η Γαλλίδα βουλευτής, Βαλερί Μποιγέ, η οποία μάλιστα υποστήριξε ότι εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες από τον Μπενζεμά θα πρέπει να αφαιρεθεί μεταξύ άλλων και η Χρυσή Μπάλα του 2022. 

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε ότι: «Εάν, όπως υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών, ο Καρίμ Μπενζεμά συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα», ζητώ κυρώσεις, ιδίως τη στέρηση της ιθαγένειάς του. Είναι επείγον να δράσουμε ενάντια σε αυτούς που απειλούν συνεχώς τη χώρα μας».