Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πάμε Πορτογαλία» (pic)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ © twitter

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πάμε Πορτογαλία» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:10 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 29.11.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μετά την νίκη επί της Ουρουγουάης και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Η Πορτογαλία είναι η τρίτη χρονικά χώρα που παίρνει την πρόκριση για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά τη Γαλλία και τη Βραζιλία η ομάδα του Φερνάντο Σάντος πανηγύρισε κι εκείνη την παρουσία της στην επόμενη φάση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που χθες (28/11) συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ουρουγουάη (2-0) και πέτυχε το πρώτο γκολ στην επικράτηση κόντρα στην Γκάνα (3-2) είναι περιχαρής για την ως τώρα πορεία της Πορτογαλίας. 

Ο 37χρονος σούπερ σταρ μετά την νίκη κόντρα στην ομάδα του Ντιέγο Αλόνσο, με την οποία σφράγισε και την πρόκριση στους «16» ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. 

«Είμαστε στην φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Καλή δουλειά απ' όλην την ομάδα! Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη αξία, δείξαμε την δύναμή και την ποιότητά μας. Πάμε! Είμαστε στον αγώνα και το όνειρό μας είναι ακόμη προσβάσιμο! Πάμε Πορτογαλία»!, έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Φυσικά στα σχόλια ο Πορτογάλος σούπερ σταρ γνώρισε την αποθέωση από τους διαδικτυακούς του φίλους. 

Να σημειώσουμε ότι την τρίτη και τελευταία αγωνιστική η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Νότια Κορέα. Στους «16» η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα κοντραριστεί ή με την Ελβετία ή με την Σερβία ή με το Καμερούν