Αποφασίζει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προτεραιότητά του η Ευρώπη
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ⒸIntime

Αποφασίζει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προτεραιότητά του η Ευρώπη

Κώστας Τόπας 13:24 - 26.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 26.11.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βιάζεται κι αναμένεται να πάρει την απόφαση σχετικά με το μέλλον του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Προτεραιότητά του να παραμείνει στην Ευρώπη...

Ο Πορτογάλος αστέρας αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έτσι, είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προέχουν βέβαια οι υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κι εκεί θα επικεντρωθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μερικές ημέρες νωρίτερα, δημοσίευμα από την Αγγλία ανέφερε ότι η Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πείσει τον «CR7» να αγωνιστεί για λογαριασμό της. Οι Άγγλοι τόνιζαν ότι η Αλ Νασρ θα μπορούσε να προσφέρει 300 εκατομμύρια ευρώ στον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας, για δύο χρόνια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθούσε να εμψυχώσει τον Ντιόγκο Κόστα μετά την παρ' ολίγον γκάφα
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:24 - 26.11.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθούσε να εμψυχώσει τον Ντιόγκο Κόστα μετά την παρ' ολίγον γκάφα

Ως αρχηγός ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθούσε μετά το τέλος του αγώνα με την Γκάνα, να εμψυχώσει τον συμπαίκτη του Ντιόγκο Κόστα ύστερα από την παρ' ολίγον ολέθρια γκάφα του στην τελευταία φάση του αγώνα.

Από την πλευρά του πάντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει πρώτα να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα κι έπειτα να σκεφτεί το μέλλον του. Προτεραιότητά του βέβαια είναι να παραμείνει στην Ευρώπη και να πρωταγωνιστεί, ενώ υπάρχει και ένα μικρό παράθυρο για το πρωτάθλημα του MLS.