Ο υπουργός αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας θέλει «πακέτο» τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ⒸIntime

Ο υπουργός αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας θέλει «πακέτο» τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Κώστας Τόπας 12:26 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 30.11.2022

Ο πρίγκηπας Αμπντουλαζίζ Μπιν Τούρκι αλ Σαούντ ονειρεύεται να δει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι να αγωνίζονται στη Σαουδική Αραβία.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Ετσι, ο Πορτογάλος αστέρας είναι ο μοναδικός από τους 831 παίκτες του Μουντιάλ που είναι χωρίς ομάδα. Ηδη πάντως ομάδα από την Σαουδική Αραβία φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Από την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα πλάνα που έχει σχεδιάσει για το μέλλον, μιας και τώρα προέχουν οι υποχρεώσεις του με την εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Παρ' όλα αυτά ο υπουργός αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ Μπιν Τούρκι αλ Σαούντ έχει ήδη ένα στόχο γι' αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Να τους δει να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας του. Οπως τόνισε είναι θετικός με την προσπάθεια που γίνεται από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας να υπογράψουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να γίνει και η υπέρβαση με τον Λιονέλ Μέσι.

«Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στο πρωτάθλημά του ο Ρονάλντο; Είναι πρότυπο για πολλούς νεαρούς παίκτες – αυτός και ο Μέσι.Από κάτι τέτοιο θα ωφεληθεί πολύ ο τουρισμός στο βασίλειο. Αν γίνεται, θα ήθελα πολύ να τους δω να παίζουν και οι δύο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας». ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκηπας στο SkyNews.