Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθούσε να εμψυχώσει τον Ντιόγκο Κόστα μετά την παρ' ολίγον γκάφα
i

printscreen

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθούσε να εμψυχώσει τον Ντιόγκο Κόστα μετά την παρ' ολίγον γκάφα

Κώστας Τόπας 10:24 - 26.11.2022

Ως αρχηγός ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθούσε μετά το τέλος του αγώνα με την Γκάνα, να εμψυχώσει τον συμπαίκτη του Ντιόγκο Κόστα ύστερα από την παρ' ολίγον ολέθρια γκάφα του στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο 37χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός χαίρει απόλυτου σεβασμού και τον ανταποδίδει στους υπόλοιπους, αποτελώντας πρότυπο αρχηγού και συμπαίκτη για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Αυτό αποδεικνύεται και μετά το τέλος του αγώνα με την Γκάνα. Ενα ματς στο οποίο οι Πορτογάλοι πήραν τη νίκη με 3-2, αλλά οι Αφρικανοί άγγιξαν την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανέξυπνα περίμενε πίσω από τον κίπερ, Ντιόγκο Κόστα, έκλεψε την μπάλα και λίγο έλειψε να κάνει το 3-3.

Ο τερματοφύλακας της Πόρτο παρά το ότι γλίτωσε το γκολ, δεν ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνισή του και τα έβαλε με τον εαυτό του. Γι' αυτό και με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε κοντά του για να τον εμψυχώσει και να του βγάλει κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό.

«Νικήσαμε, πρέπει να χαμογελάς, νικήσαμε! Άλλη μια νίκη και είμαστε στην επόμενη φάση, μπορείς να χαμογελάσεις, πάμε! Νικήσαμε», του είπε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κερδίζοντας την αποθέωση στα social media.