Κροατία - Μαρόκο: Ο Χακίμι επιτέθηκε φραστικά στους Αλ-Τζασίμ και Ινφαντίνο (vid)
i

Χακίμι και Αλ-Τζασίμ / © PrntScrn

Κροατία - Μαρόκο: Ο Χακίμι επιτέθηκε φραστικά στους Αλ-Τζασίμ και Ινφαντίνο (vid)

Sportal newsroom 21:39 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 17.12.2022

«Ταύρος εν υαλοπωλείω» ήταν ο Ασράφ Χακίμι μετά το τέλος του Κροατία - Μαρόκο, έχοντας έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Το παιχνίδι Κροατία - Μαρόκο ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας του Ντέλιτς (2-1), καθώς και έντονα παράπονα από πλευράς φιλοξενούμενων για την διαιτησία του αγώνα.

Με την λήξη του αγώνα, ο Ασράφ Χακίμι επιτέθηκε στον Αμπντουλραχάμ Αλ-Τζασίμ, με αφορμή τις αποφάσεις του στην σημερινή αναμέτρηση. Μάλιστα, αρκετοί συμπαίκτες του έσπευσαν να τον σταματήσουν, αφού ο ίδιος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Μάλιστα, ο εκνευρισμός δεν σταμάτησε στον ρέφερι της αναμέτρησης αφού επόμενος στόχος ήταν ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια της εισόδους του στη φυσούνα πέτυχε τον πρόεδρο της FIFA, τον οποίο... στόλισε με κοσμητικά επίθετα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «Magenta TV», Τόμας Βάγκνερ. 

Ωστόσο όταν οι τόνοι έπεσαν, ο παίκτης του Μαρόκου έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Ινφαντίνο. Οι διαμαρτυρίες του 24χρονου δεν αφορούσαν μόνο το σημερινό παιχνίδι, αλλά και εκείνο κόντρα στη Γαλλία.