Λαόθ: Τέλος από το Μουντιάλ 2022 ο Ισπανός

Λαόθ

i

Ματέους Λαόθ/©Intime

Λαόθ: Τέλος από το Μουντιάλ 2022 ο Ισπανός

Δεν θα διαιτητεύσει κανένα από τα επόμενα ματς της διοργάνωσης ο Ισπανός ρέφερι σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ματέου Λαόθ στο Κατάρ. Όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα ο Ισπανός διαιτητής δεν θα διευθύνει κανένα από τα επόμενα ματς του Μουντιάλ 2022. Θυμίζουμε ότι αύριο (13/12) έχει οριστεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Κροατία και Αργεντινή και την Τετάρτη ο δεύτερος ανάμεσα σε Μαρόκο και Γαλλία. Ο μικρός τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (17/12), ενώ ο αγώνας από τον οποίο θα αναδειχθούν οι νέοι παγκόσμιοι πρωταθλητές, θα λάβει χώρα το βράδυ της Κυριακής (18/12, 21:00).

Ο Ματέου Λαόθ βρέθηκε στο επίκεντρο των διαμαρτυριών για όσα έγιναν στο ματς ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή. Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, μάλιστα θα ανοίξει φάκελο για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (09/12) τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά τη λήξη. 

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν την Επιτροπή Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην απόφαση ο Ισπανός διαιτητής να μην σφυρίξει κανένα άλλο ματς στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι τα έβαλε στις δηλώσεις του τόσο με την Παγκόσμια Ομοσπονδία όσο και με τον ρέφερι του ματς, Ματέου Λαόθ, ο οποίος μοίρασε 15 κίτρινες κάρτες. Επίδοση που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία των Μουντιάλ.