Πέτκοβιτς: «Δεν θα σταματήσουμε μόνο τον Μέσι, αλλά όλη την Αργεντινή»
i

Ο Πέτκοβιτς / © Twitter

Πέτκοβιτς: «Δεν θα σταματήσουμε μόνο τον Μέσι, αλλά όλη την Αργεντινή»

Sportal newsroom 20:01 - 11.12.2022

Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Αργεντινή ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι να περιορίσει μόνο τον Λιονέλ Μέσι, αλλά όλους τους παίκτες της Αλμπισελέστε.

Η Κροατία δεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τον σούπερ σταρ της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, μαρκάροντάς τον στενά, αλλά θα επικεντρωθεί στο να περιορίσει ολόκληρη την ομάδα, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την ερχόμενη Τρίτη (13/12).

Οι Κροάτες απέκλεισαν το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο, Βραζιλία, στους προημιτελικούς, καθώς παρότι δέχτηκαν γκολ στο πρώτο μέρος της παράτασης, κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος της και να οδηγήσουν το ματς στα πέναλτι, όπου προκρίθηκαν.

«Δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένο σχέδιο για να σταματήσουμε τον Μέσι και συνήθως δεν επικεντρωνόμαστε στο να περιορίζουμε έναν παίκτη αλλά ολόκληρη την ομάδα», τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (11/12) ο Μπρούνο Πέτκοβιτς.

«Θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε ως ομάδα και όχι να μαρκάρουμε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα. Η Αργεντινή δεν είναι μόνο ο Μέσι, έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να σταματήσουμε ολόκληρη την ομάδα της Αργεντινής», πρόσθεσε ο σκόρερ της ισοφάρισης της «Χρβάτσκα» εναντίον της Βραζιλίας.