Επος: Παίκτης της Καραμπάχ πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή και αποβλήθηκε! (vid)

Επος: Παίκτης της Καραμπάχ πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή και αποβλήθηκε! (vid)

Κώστας Τόπας 11:14 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 15.03.2024

Παίκτης της Καραμπάχ θέλησε να δώσει το χέρι στον διαιτητή του Europa League νομίζοντας ότι η κίτρινη κάρτα του ανατράπηκε, αλλά αντ' αυτού αποβλήθηκε.

Η Λεβερκούζεν κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Καραμπάχ, για να διευρύνει το αήττητο σερί 37 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Η γερμανική ομάδα, υπό την ηγεσία του Τσάμπι Αλόνσο, έπρεπε να φτάσει στις καθυστερήσεις του αγώνα, ,προκειμένου ο Πάτρικ Σικ να σκοράρει δύο φορές και να αποφύγει τον αποκλεισμό.

Η Λεβερκούζεν προκρίθηκε στα προημιτελικά, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Έλβιν Καφαργκουλίεφ της Καραμπάχ στο 64ο λεπτό, αν και η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν κατάφερε να σκοράρει μόλις τρία λεπτά αργότερα. Και η κόκκινη κάρτα αναμφισβήτητα επισκίασε τις απίστευτες σκηνές του αγώνα, στα social media.

Ο Άγγλος διαιτητής, Άντονι Τέιλορ έδειξε αρχικά κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Καραμπάχ για επικίνδυνο μαρκάρισμα, αλλά μετά από έλεγχο με το VAR, ο ρέφερι άλλαξε την απόφασή του και τελικά απέβαλε τον Καφαργκουλίεφ. Καθώς ακύρωσε την κίτρινη κάρτα, ο αμυντικός της Καραμπάχ φάνηκε ανακουφισμένος και προσπάθησε να δώσει το χέρι του στον Τέιλορ, αλλά τελικά ο τελευταίος έβγαλε την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του για να τον αποβάλει, μόλις ένα δευτερόλεπτο αργότερα.

Πρώτο φαβορί ο Αμορίμ για τη Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

17:08 - 09.03.2024

Πρώτο φαβορί ο Αμορίμ για τη Λίβερπουλ

Ο Τσάμπι Αλόνσο δείχνει να προτιμά την παραμονή στην Bundesliga για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα ο Ρούμπεν Αμορίμ να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία της Λίβερπουλ.

Η αήττητη Λεβερκούζεν των 37 αγώνων αυτή τη σεζόν έχει φτάσει στα ημιτελικά του DFB-Pokal και τώρα στα προημιτελικά του Europa League. Επίσης οι «ασπιρίνες» ηγούνται της Bundesliga με 10 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερ, με τον Τσάμπι Αλόνσο να πλησιάζει τον πρώτο τίτλο του συλλόγου στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός παραμένει το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ, αλλά η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται επίσης ότι θέλει απεγνωσμένα να την υπογραφή του ανθρώπου που έχει κάνει τη Λεβερκούζεν να ονειρεύεται τίτλους.